Kart kullanıcılarına özel: Akaryakıt alımında 300 TL'ye varan kazanç fırsatı başladı!

Akaryakıt fiyatlarının sürekli yükselmesi, araç sahiplerini zor durumda bırakmaya devam ediyor. Ancak şimdi büyük bir indirim fırsatıyla yüzünüzü güldürebiliriz! Tarihi yakından takip edin çünkü bu kampanya kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.

Kart kullanıcılarına özel: Akaryakıt alımında 300 TL'ye varan kazanç fırsatı başladı!

Son günlerde akaryakıt fiyatları sürekli artmaya devam ediyor. Ancak şimdi müjdeli bir haberle karşınızdayız! Akaryakıt zamlarına inat, Vakıfbank müşterilerine özel bir kampanya ile karşınızdayız. 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihinde sona erecek olan bu kampanya ile akaryakıt alımlarınızda büyük tasarruf sağlayabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Kampanya kapsamında yapacağınız her 750 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi sonrasında 75 TL Worldpuan kazanacaksınız. Toplamda 3 bin TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yaptığınızda ise tam 300 TL Worldpuan kazanma fırsatını elde edeceksiniz. Kazandığınız bu puanlar, sonraki akaryakıt alımlarınızda kullanabileceğiniz gibi, kartınıza yansıtılacaktır. Kampanyadan faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey, alışverişlerinizin her birinin 750 TL ve üzeri olmasını sağlamaktır.

Ek Kart Sahipleri de Kampanyadan Yararlanabilir

para-1.webp

Kampanya sadece ana kart sahiplerine değil, ek kart sahiplerine de özel fırsatlar sunuyor. BusinessCard, Bankomat Kart gibi bazı işlemler kampanyaya dahil edilmese de, ek kart sahipleri de bu indirim fırsatından yararlanabilecektir. Kampanyaya katılmak için Vakıfbank mobil uygulamasının "Cepte Kazan" bölümünden hızlıca başvuru yapabilirsiniz.

Kazandığınız Puanları Kaçırmayın!

Kampanya sonucunda kazandığınız puanları, 6 Eylül tarihine kadar kullanabilirsiniz. Ancak bu tarihten sonra kullanılmayan puanlar maalesef geri alınacaktır. Express Card sahipleri ise sadece 4.99 TL ödeyerek bu kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Unutmayın, bu büyük akaryakıt indirimi fırsatını kaçırmamak için 31 Ağustos'a kadar hemen başvurun ve akaryakıt alımlarınızda tasarrufun tadını çıkarın!