Garanti BBVA mobil uygulamasıyla faizsiz kredi ve taksitli nakit avans avantajı

Garanti BBVA Mobil, müşterilerine büyüleyici bir fırsat sunuyor. Artık 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi ve taksitli nakit avans imkanlarından yararlanabilirsiniz. Bankamızın sunduğu bu özel kampanya ile 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi ve aynı miktar taksitli nakit avans alabilirsiniz! Siz de Garanti BBVA Mobil'e katılarak bu avantajlı teklifi yakalayabilirsiniz. Finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu harika fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA mobil uygulamasıyla faizsiz kredi ve taksitli nakit avans avantajı

Garanti BBVA, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. 15 Ağustos - 13 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip eden yeni müşteriler, faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilirler.

Bu kampanyaya katılanlar, Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortasıyla birlikte %0 faizli kredi başvurusu yapabilir ve kullanabilirler. Müşteri olma süreci şubede tamamlanırsa kampanyadan faydalanılamaz.

Önemli bir nokta, %0 faizli kredi kampanyasının sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılan kredi başvuruları için geçerli olduğudur. Şubelerde bu kampanyadan yararlanılamaz.

2023/06/14/para17-001.jpg

Garanti BBVA Müşterilerine %0 Faizli Kredi Kampanyası Başlıyor

Garanti BBVA, müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. %0 faizli kredi kampanyası, sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerli olacak. Bu kampanyadan şubelerde yapılan kredi başvuruları maalesef faydalanamayacak.

Garanti BBVA müşterisi olmak ve kampanyadan yararlanmak için kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil veya İnternet üzerinden yapmanız gerekiyor. Başvurular bölümünde yer alan "Kredi" ve ardından "İhtiyaç Kredisi" adımlarını takip ederek, azami 10.000 TL ve 12 ay vade seçeneklerini tercih ederek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

Başvurularınız banka tarafından değerlendirilecek ve olumlu sonuçlandığında kredinizi Garanti BBVA Mobil veya İnternet kanalları üzerinden kullanabileceksiniz.