Faizsiz 10.000 tl kredisine son günler: Elini çabuk tutan alır!

Garanti BBVA, 10.000 TL'lik faizsiz nakit yardımını bir ay daha uzatma kararı aldığını duyurdu. Bu fırsattan mevcut müşterilerle birlikte yeni müşteriler de faydalanabilmektedir. Peki, Garanti BBVA ile bu fırsattan nasıl yararlanılır ve geri ödemede hangi ödeme seçenekleri mevcut? İşte yanıtı...

Faizsiz 10.000 tl kredisine son günler: Elini çabuk tutan alır!

Garanti BBVA, 10.000 TL'lik faizsiz nakit desteğinin büyük ilgi gördüğünü görüyoruz. Banka, 31 Temmuz 2023 tarihinde sona eren bu fırsatı 31 Ağustos 2023 tarihine kadar uzatmaya karar verdi. Aslında bu, faizsiz bir finansman seçeneği olarak da görülebilir.

Bu seçenek sadece yeni müşteriler için değil, bankanın mevcut müşterilerine de sunulmaktadır. Garanti BBVA'dan müşterilerine 10.000 TL sıfır faizli nakit avans isteyen ve taksit seçenekleri hakkında bilgi almak steyenler için öne çıkanlar şöyle:

Garanti BBVA'dan Faizsiz 10.000 TL Nasıl Alınır?

Öncelikle Garanti BBVA mobil uygulamasını indirin. Müşteri olmak istiyorum sekmesini açın.

Kredi kartı başvurusunda gerekli bilgileri doldurun. Başvurunuzun onaylanması halinde kredi kartı limitiniz kapsamında 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans imkanından yararlanabilirsiniz.

10.000 TL Faizsiz Nakit Avansın Özellikleri

Garanti BBVA tarafından desteklenen bu kampanya 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. Her müşteri bu seçeneği yalnızca bir kez kullanabilir ve ücretini 6 aya varan vadelerde ödeyebilir. Eğer daha öncesinde bu fırsattan yararlandıysanız diğer bankaların da benzer hareketlerini görebilirsiniz.

2023/06/14/para5.jpg

Neden Bu Fırsattan Yararlanmalısınız?

Bu fırsattan yararlanmak ya da daha fazla bilgi alabilmek için lütfen Garanti BBVA web sitesini ziyaret edin veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Ancak promosyon yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir, bu nedenle erken harekete geçmenizi öneririz.

Faizsiz Nakit Avansın Avantajları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Garanti BBVA'nın sıfır faizli nakit avans kampanyasının daha fazla kişinin nakit ihtiyacını karşılayabilmesi için tasarlandığı ifade edildi. Bu tür bir fırsatın birçok avantajı vardır.

6 aya varan vade seçenekleri ile bireylere maddi durumlarına göre geri ödeme planı yapma olanağı sağlanmaktadır.

Nakde ihtiyacı olan bireylere hiçbir ek maliyet getirmeden finansman seçeneği sunar.

Mobil uygulamadan başvuru kolaylığı sağlanarak bu fırsattan herkes yararlanabilmektedir.

Bu fırsattan yararlanarak finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için Garanti BBVA'nın size sunduğu bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Unutmayın, kampanya sınırlı bir süre için geçerlidir, bu nedenle hemen başvurun!