Faiz yükü taşımak istemeyene Enpara'dan 40.000 TL ihtiyaç kredisi! Faizi düşük, masrafı yok

Enpara'nın cil nakit ihtiyacı olanlara iyi haberleri var. Enpara harika bir tüketici finansmanı kampanyası duyurdu. Düşük faizli kredi arayışındaysanız online başvuru yaparak kısa sürede 40.000 TL nakit alımı yapabilirsiniz.

Faiz yükü taşımak istemeyene Enpara'dan 40.000 TL ihtiyaç kredisi! Faizi düşük, masrafı yok

Bankaların tüketici finansmanı kampanyaları son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Bir süredir kredi alımını reddeden bankalar, banka politikasını takip eden müşterilere fon dağıtmaya başladı. En ucuz ihtiyaç kredisi isteyenler bankanın kampanyalarını drtaylı olarak araştırıyorlar.

Milyonlarca bireysel ve kurumsal müşteriye sahip Türkiye'nin bankalarından Enpara, yeni bir duyuruda bulundu. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan duyuru, acil nakit arayanların dikaktini çekti. Bütçenize en uygun şartlarda kredi çekmek istiyorsanız Enpara İhtiyaç Kredisine başvurabilirsiniz.

ENPARA kredisi faiz oranı nedir?

Faiz yükü taşımak istemeyene Enpara'dan 40.000 TL ihtiyaç kredisi

Enpara, düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yüksek enflasyon ortamında dahi ihtiyaçlarını ertelemek istemeyenler Enpara Tüketici Finansmanını tercih ediyor. Bu kampanyaya uygulanan faiz oranıyla birlikte kredi tutarı, vadesi, ödeme şekli, müşterinin kredibilitesi vb. etkenlere göre değişiklik gösterebilir.

Acil ihtiyaçlarını anında karşılamak isteyenlere özel Empara Büyük Değer İhtiyaç Kredisi Kampanyası duyuruldu. Kampanya kapsamında 40.000 TL peşin 24 ay vade seçeneğinin faiz oranı %3,99 olarak belirlendi. Ayrıca kredi çekerken başvuru ücreti ödemeden anında nakit yardımı alınabiliyor.

ENPARA 40.000 TL Kredi Hesaplaması

Türkiye'nin önde gelen özel bankası Enpara, müşteri memnuniyetine odaklanmaya devam ediyor. Enpara'nın 40.000 TL Avantajlı İhtiyaç Kredisi 24 ay vadeli ve %3,99 faiz oranına sahip. Bu durumda kredi kullanan müşteriye aylık taksit tutarı yalnızca 2 bin 951 TL tutarında geliyor.

2 yıllık vade sonrasında müşterinin bankaya ödeyecekleri toplam geri ödeme tutarının 70 bin 842 TL şeklinde hesaplandığı bildirildi. Uygun fiyatlı tüketici finansmanı Enpara başvuruları Enpara İnternet Bankacılığı veya mobil uygulaması üzerinden kabul edilmektedir. Banka kurallarına uyan müşterilerinin kredi başvurularını anında onaylanmaktadır.