Ev almak isteyene 300 bin TL destek! Başvurular açıldı: Devlet ev yardımı veriyor!

Devlet, evini yenilemek veya yeni bir ev yaptırmak isteyen vatandaşlara 300 bin TL'ye kadar destek veriyor. Bu destekten yararlanmak isteyenlerin merak ettiği en önemli konu ise başvuru şartları. Peki, bu destekten kimler faydalanabilir ve başvuru süreci nasıl işliyor? Gelin, konut desteğiyle ilgili merak edilen tüm detayları birlikte inceleyelim.

Ev almak isteyene 300 bin TL destek! Başvurular açıldı: Devlet ev yardımı veriyor!

Ev sahibi olmak artık daha kolay! Devlet, yüksek konut fiyatları karşısında vatandaşlara destek olmak için önemli adımlar atıyor. Prefabrik ev yardımı gibi birçok farklı seçenekle ev sahibi olma hayali gerçekleşiyor. Özellikle 300.000 TL'ye varan konut desteği, vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri. Peki, bu destekten yararlanmak için neler gerekiyor? Gelin, konut desteği detaylarına birlikte göz atalım.'te yaşanan büyük depremlerin ardından, Türkiye'de konut güvenliği konusunda farkındalık önemli ölçüde arttı. 

Prefabrik evler, hafif ve dayanıklı yapıları sayesinde bu konuda önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor. Geleneksel yapı yöntemlerine göre daha hızlı inşa edilebilen prefabrik evler, özellikle deprem bölgelerinde hızlı yerleşim için ideal bir çözüm sunuyor. Ayrıca, hafif malzemelerden üretilmeleri sayesinde deprem etkilerini daha az hissettiriyor ve böylece can ve mal güvenliğini artırıyor.

konut kredisi

Devlet Desteğiyle Ev Sahibi Olun!

Temmuz ayından itibaren başlayan kampanyamızda, prefabrik evler hayallerinizi süsleyen fiyatlarla sizleri bekliyor.

81 ve 90 metrekare: 569.900 TL

100 metrekare: 584.900 TL

85 metrekare: 589.900 TL

Devlet, 300.000 TL'ye kadar konut desteği sağlıyor. Hemen e-Devlet üzerinden başvurunuzu yaparak destek detaylarını öğrenebilirsiniz.