Emekliye büyük jest geldi! Geçim derdini dindirecek 9200 TL nakit ödeme verilecek

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek haberler paylaşılmaya devam ediliyor. O banka rekor ödemeyi başlattı! Tüm detaylar haberimizde.

Emekliye büyük jest geldi! Geçim derdini dindirecek 9200 TL nakit ödeme verilecek

Emekli vatandaşlar bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya devam ediyor. En yüksek tutar açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE ÖDEME MÜJDESİ

Son dönemlerde hem kamu bankaları hem özel bankalar emekli müşteri potansiyellerini artırmak amacıyla sık sık promosyon tutarlarında güncelleme yapmaya devam ediyor. Emekli vatandaşlar en yüksek promosyon ödemesi yapan bankayı tercih etmek için araştırma yaparken Halkbank yüzleri güldürdü. 

emeklilere 9 bin tl promosyon ödemesi

Halkbank emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilerine 3 bin TL'den başlayarak 5 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Aynı zamanda yalnızca promosyon ödemesiyle kalmayarak birçok farklı avantajı da emekli müşterilerine sunuyor. Halkbank emekli maaşı taşıma işlemleri şubeye gitmenize gerek kalmadan bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ya da telefon bankacılığı üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Emekli vatandaşlar kamu bankası olan Halkbank'ın avantajlı promosyon ödemelerinden yararlanmak için maaş taşıma işlemleri sonrasında ödemelerini kısa sürede alabiliyor.