EBEBEK Ne Zaman İşlem Görecek? Talep Toplaması Tamamlandı! EBEBEK Borsada Ne Zaman Olacak?

EBEBEK ne zaman işlem görecek? Son dönemin en çok konuşulan halka arzı olan Ebebek, yatırımcıdan yoğun ilgi görmüştü. Hatta sosyal medyada da Ebebek halka arzı hakkında onlarca mizah amaçlı video da yapıldı. 31 Ağustos 2023 tarihinde sona eren talep toplama işleminin ardından Ebebek hissesinin ne zaman işlem göreceğiyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

EBEBEK Ne Zaman İşlem Görecek? Talep Toplaması Tamamlandı! EBEBEK Borsada Ne Zaman Olacak?

EBEBEK ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek EBEBEK, talep toplama işlemini gerçekleştirdi. Yoğun bir katılım olurken EBEBEK hakkında yatırımcılar da gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Bu noktada, "EBEBEK halka arz borsada ne zaman işlem görecek, EBEBEK ne zaman borsada olacak, kaç lot verdi" soruları gündeme geliyor. İşte EBEBEK borsa işlemleri hakkında tüm merak ettiklerinizin cevabı.

EBEBEK Ne Zaman İşlem Görecek?

Anne-bebek ürünleri perakende satış pazarında 11.800 farklı ürünü ile faaliyet gösteren gösteren Ebebek’in, halka arz başvuru sonuçları açıklandı.. Yatırımcıların halka arzını heyecanla beklediği Ebebek Mağazacılık, “EBEBK” hisse koduyla Yıldız Pazar’da işlem görecek. EBEBEK, Borsa İstanbul’da “EBEBK” koduyla işlem görmeye 7 Eylül perşembe günü başlıyor.

EBEBEK Halka Arz Kaç Lot Verdi?

Ebebek halka arzının büyüklüğü 1,8 milyar TL oldu. Halka arzı sırasında toplamda 40 milyon adet lot (hisse adedi) dağıtıldı. Aynı zamanda şirket hisselerini 29,41% oranında halka arz etmiş oldu. Ebebek Mağazacılık halka arz sonuçlarına göre 3.804.835 yatırımcının talebi karşılandı ve hesap başı en fazla 5-6 adet lot (232-279 TL) pay dağıtımı gerçekleşti.

Çalışanlar Rahatsız Oldu

EBEBK'in halka arz edilmesinin ardından arza katılan vatandaşlar, Ebebek mağazalarında teftiş yapmaya başladı. TikTok platformu üzerinden paylaşımlarına devam eden kullanıcılar, ziyaret ettikleri mağazalarda patron gibi davranarak çalışanlara karşı sorular soruyor.

Facebook gruplarında hisse alanların ne gibi hakları olduğu merak edildi.

Bu paylaşımların ardından Ebebek mağazası çalışanları, "Rafları düzeltip, işleyişi kontrol eden var." şeklinde isyanlarını dile getirdi.

Ebebek çalışanları, bu durum hakkında şöyle konuştu:

"Halka arzdan sonra her gün birileri gelip mağazada çalışıp çalışmadığımızı müdürlere bildiriyorlar. Rafları düzeltip, işleyişi kontrol edenler var."