Cumhurbaşkanı Onaylı Borç Kapatma Kredisiyle 5 Banka Destek Sunuyor

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi ile borçlarınızı düşük faizle kapatabilirsiniz! QNB, TEB, İNG, İş Bankası ve Akbank'tan 100.000 TL'ye kadar kredi fırsatını kaçırmayın. Başvurular 30 Ağustos'a kadar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Onaylı Borç Kapatma Kredisiyle 5 Banka Destek Sunuyor

Bu müjdeli haber borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Emekliler, asgari ücretle çalışanlar ve memurlar, belirli başvuru şartlarını yerine getirdiği takdirde 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi ve borç transfer kredisi kullanma imkanına sahip olacaklar. Artık borçlar sizi sıkmayacak, çünkü tam 5 banka size destek olacak.

Düşürülen Faiz Oranlarıyla Borçlarınızı Kapatabilirsiniz

Bankaların borç kapatma kredisi kampanyalarında faiz oranları düşürüldü. QNB, TEB, İNG, İş Bankası ve Akbank, Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi veren bankalar olarak öne çıkıyor. Bu bankaların düşük faiz oranlarıyla sunacağı kredilerle borçlarınızı kolayca kapatabilirsiniz.

para22.jpg

Başvuru Koşulları Neler?

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyenler için bazı koşullar bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız, 18 yaşından büyük olmanız ve farklı bankalara olan borçlarınızı tek bir çatı altında toplamak istemeniz gerekmektedir. Ayrıca kara listede yer almamanız da başvuru şartları arasında yer alıyor. Bu şartlara uyuyorsanız, borçlarınızı düşük faiz oranlarıyla kolayca kapatabilirsiniz.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi başvuruları için son tarih 30 Ağustos'tur. Bu tarihe kadar mobil uygulamalar veya online bankacılık aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca şubelere giderek de başvuru yapma şansınız bulunuyor.