Çocuğu okula başlayanlar vakit geçmeden başvursun! 300 TL kırtasiye harçlığı veriliyor

Kuveyt Bankası'ndan çocuğu okula gideceklere müjde! Kırtasiye yardımınızı hemen alın. İşte yöntemi...

Çocuğu okula başlayanlar vakit geçmeden başvursun! 300 TL kırtasiye harçlığı veriliyor

Eylül ayının gelmesiyle birlikte, yeni eğitim ve öğretim dönemi heyecanı tüm ülkede hissedilirken, çocuklarını okula gönderecek ailelere destek eli uzanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kuveyt Türk Bankası, çocuklarının eğitim ve öğretim masraflarıyla karşılaşacak olan aileleri sevindirecek bir kampanya başlattı. Yapılan açıklamaya göre, kampanya çerçevesinde eğitim alışverişleri yapan müşterilere 300 TL hediye ödeme verilecek.

Kuveyt Türk Bankası'nın duyurduğu bu özel kampanya, çocuklarının eğitim ve öğretim masraflarına destek arayan aileleri sevindirdi. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak isteyenlerin "ONAY EGITM" yazıp 2848'e SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanyaya, Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç ve Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı sahipleri de dahil olabilecek. Ancak kampanyanın katılımı 50.000 müşteri ile sınırlı olacak.

kuveyttürk kırtasiye

Kampanya detaylarına göre, kazanılan tutar müşteri bazlı olarak belirlenecek ve maksimum kazanım tutarı 300 TL olarak belirlendi. Ekstre kesim tarihinde kazanılan ödüller, Altın Puan bakiyelerine dönüştürülerek hesaplara aktarılacak. Kampanya, farklı kampanyalarla birleştirilemeyecek ve Kuveyt Türk Bankası, koşullarda önceden haber vermeden değişiklik yapma ya da kampanyayı sonlandırma hakkına sahip olacak.

Kampanyanın geçerli olduğu iş yerleri ise merak konusu oldu. Kampanya kapsamındaki iş yerleri arasında ofis malzemeleri, kitapçılar, kırtasiyeler, okul gereçleri dükkanları, dans salonları ve okullar yer alıyor. İlk ve orta dereceli okullar ile uzaktan eğitim okulları da kampanyadan faydalanabilecek alanlar arasında bulunuyor.

Bu kampanya sayesinde birçok aile, eğitim harcamalarına destek olma fırsatını Kuveyt Türk Bankası aracılığıyla değerlendirmeye başladı. Eğitim masraflarının getirdiği yükü hafifleten bu kampanya, geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi bir eğitim almasına katkı sağlayacak gibi görünüyor.