Beklenen kredi kampanyası geldi! QNB Finansbank TCMB'ye inat düşük faizli kredi verecek

QNB Finansbank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisi ile ihtiyaçlarınız beklemek zorunda kalmayacak! Ayrıntılar haberimizde...

Beklenen kredi kampanyası geldi! QNB Finansbank TCMB'ye inat düşük faizli kredi verecek

QNB Finansbank, müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla finansal ihtiyaçlara çözüm sunmaya devam ediyor. Yeni müşteriler için tasarlanmış bu kampanya, 1 ila 12 ay arasında değişen vadelere sahip ve 50.000 TL'ye kadar olan kredi tutarları için geçerlidir.

Kampanya çerçevesinde, 13 ila 36 ay arasındaki vadelerde ve 50.000 TL üzeri kredi taleplerinde belirtilen faiz oranı minimum seviyede tutulmuş olup, müşteri profiline göre özelleştirilebilmektedir. Bu sayede, bireysel ihtiyaçlara uygun ödeme koşulları sunulmaktadır.

Sadece Enpara müşterilerine özel bir fırsat da sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyen Enpara müşterileri, qnbfinansbank.com üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

qnb kredi

Örnek olarak, 50.000 TL tutarında ve 12 ay vadeli bir ihtiyaç kredisini ele alalım. Bu kredi için aylık faiz oranı %1,99 olarak belirlenmiştir. Aylık taksit tutarı 4900,07 TL'dir. Kredi tahsis ücreti ise 287,5 TL olarak hesaplanmıştır (BSMV dahil). Yıllık maliyet oranı ise %37,3253 olarak belirtilmektedir. Bu hesaplamada sigorta primi dikkate alınmamıştır.

QNB Finansbank, piyasa koşullarına göre kampanya şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Ayrıca, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme yetkisine sahiptir.