Araç sahiplerine müjde: Akaryakıt fiyatlarında büyük düşüş!

Dolar kurundaki yükselişin akaryakıt fiyatlarını artırması ve zamların kaçınılmaz hale gelmesiyle birlikte, araç sahipleri için sevindirici bir haber var. Nihayet beklenen indirim haberi geldi ve araç sahipleri sevinçten havalara uçtu. Akaryakıt harcamalarında büyük bir rahatlama sağlayacak bu indirim sayesinde, cebinizde tam 400 TL daha fazla para olacak. İşte detaylar…

Araç sahiplerine müjde: Akaryakıt fiyatlarında büyük düşüş!

Artık araç sahipleri araçlarını garaja çekmekten çekinmeyecekler; çünkü Garanti Bankası'nın yepyeni kampanyası araç sahiplerine keyifli bir soluk getiriyor. Garanti Bankası, araç sahiplerine sunduğu bu özel kampanya ile herkesi mutlu etmeyi amaçlıyor. Özellikle akaryakıt masraflarını hafifletecek olan bu kampanya, araç sahiplerinin yüzünü güldürecek cinsten. Toplamda 400 TL'ye varan tasarruf fırsatları sunan bu kampanya hakkındaki tüm detayları sizler için derledik.

Akaryakıt Kampanyasıyla Harcamalarınızı Hafifletin

Son dönemdeki akaryakıt fiyatlarındaki artış, vatandaşların bütçelerini sarsarken, Garanti Bankası'nın 1 Ağustos 2023 tarihinde başlattığı akaryakıt kampanyasıyla rahat bir nefes alabilirsiniz. Kampanya, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek ve akaryakıt harcamalarınızdan 400 TL'ye kadar iade alma fırsatı sunacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için gerekli adımları atmak oldukça kolay.

para-4-003.webp

Akaryakıt Masraflarınızı Azaltın, Bütçenizi Rahatlatın

Akaryakıt fiyatlarının hızla yükseldiği günlerde, Garanti Bankası'nın sunduğu bu avantajlı kampanya gerçekten bir can simidi niteliği taşıyor. 400 TL gibi önemli bir miktarı cebinizde tutarak, bütçenize büyük bir destek sağlayabilirsiniz. Kampanyaya katılmak ve akaryakıt harcamalarınızı azaltmak için hemen Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, kampanya 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli!

Kampanya Katılım Şartları Nasıl?

Garanti Bankası, müşterilerini sevindirecek önemli bir kampanya düzenledi. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerden istenen şartlar şu şekildedir:

  • Kampanya kapsamında müşterilerin Garanti BBVA Mobil üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğine tıklamaları ve Garanti BBVA müşterisi olmaları gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılım 1 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir.
  • Garanti Bankası'nın belirttiği şartları sağlayan müşterilerin "YAKIT400" koduyla uygulamaya giriş yapmaları gerekmektedir. Bu kodla giriş yapan müşteriler, 10 Eylül 2023 tarihine kadar para kartları veya kredi kartları ile yaptıkları akaryakıt harcamalarında avantajlı fırsatlardan yararlanabilirler.
  • Kampanya kapsamında yer alan ödüllü ve kazançlı Garanti müşterileri, para kartları veya kredi kartları ile yapacakları ilk ve tek seferlik harcamalarının yarısı kadar nakit ödül kazanabilirler.
  • Kampanyaya katılan her müşteri, en fazla 400 TL nakit ödül kazanma hakkına sahip olacaktır. Kazanılan ödül, kampanyaya katılan müşterinin sağladığı karta yüklenecektir.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen Garanti müşterileri, bankanın resmi internet sitesi üzerinden tüm detayları öğrenebilirler.