Akbank’ta hesabı olanlar hemen kontrol etsin! 2 güne 3 Bin TL yatacak

Akbank dev kampanyasıyla ilgili detayları açıkladı. Müşterilerin hesabına tamı tamına 3.000 TL yatırılacak. 3.000 TL kazanmak için geri sayım başladı. Son 2 günü kaçırmayan fırsatı yakalayacak.

Akbank’ta hesabı olanlar hemen kontrol etsin! 2 güne 3 Bin TL yatacak

Akbank son 2 gün içinde başvuran müşterilere özel bir uyarıda bulundu. Belirli koşulları sağlayan ve başvuruda bulunan müşterilerin hesaplarına 3.000 TL yatırılacak. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank'ın bu özel kampanyasıyla ilgili detaylar bankanın resmi web sitesi ve şubelerinden öğrenilebiliyor.

Akbank Dev Kampanyası Detayları Müşteriler Ne Kadar Kazanacak?

Kampanya kapsamında giyim ve elektronik alışverişlerde yüksek oranda chip-para ve mil puan kazanma imkanı sunuluyor. Bu kampanya 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Axess ve Wings kart sahiplerine özel avantajlar sunacak.

Akbank’ta hesabı olanlar hemen kontrol etsin! 2 güne 3 Bin TL yatacak

Axess kart sahipleri için sunulan özel fırsatlar arasında 2 bin Türk Lirası ve üzeri giyim ya da elektronik alışverişlerinde her alışverişte 50 TL toplamda ise 200 TL chip-para kazanma imkanı bulunuyor. Wings kart sahipleri ise aynı sektörlerdeki 3 bin TL ve üzeri alışverişlerinde her işlemde 10 bin mil toplamda ise 40 bin mile kadar mil puan kazanabiliyorlar.

30 Nisan'a kadar Axess kart sahibi olan ve 15 Mayıs'a kadar her 2 bin TL ve üzeri alışveriş yapan yeni kullanıcılar alışveriş başına 300 TL olmak üzere, toplamda 3 bin TL'ye varan chip-para kazanma şansına sahip olacaklar.