Acil nakit arayanlara 5650 TL taksitle ihtiyaç kredisi verilecek! O banka müjdeyi verdi

Acil nakit ihtiyacı olan kişilere o bankalar tarafından 12 ay vadeyle para verileceği duyuruldu. Aylık 5650 TL ödeyerek siz de toplu para sahibi olabilirsiniz. İşte, detaylar...

Acil nakit arayanlara 5650 TL taksitle ihtiyaç kredisi verilecek! O banka müjdeyi verdi

Nakit para sıkıntısı olan kişilere müjde niteliğinde haber geldi. Gelen haber kapsamında ekonomik zorluklarla mücadele etmenize müsaade tanınacağı bildirildi. Ekonomik yönden zorluk çeken vatandaşlara destek niteliğinde haber geldi. Bu haber de Garanti BBVA tarafından verildi. 

Garanti BBVA Destek Ödemesi Yapıyor! 

Garanti BBVA, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara destek olmak amacıyla faizsiz kredi imkanı sunuyor. Banka, “25.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası” kapsamında, ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlara uygun koşullarla kredi veriyor. Kampanya detaylarına göre, 25 bin TL’ye kadar olan kredi iki aşamada veriliyor:

para

İlk aşamada, 6 ay vadeli ve 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi faizsiz olarak sağlanıyor. Bu kredi için aylık 1667 TL taksit ödemesi yapılıyor.

İkinci aşamada ise kalan 15 bin TL faizsiz olarak, 3 ay vadeli nakit avans olarak veriliyor. Bu avans için aylık 5 bin TL geri ödeme yapılması gerekiyor1.

Ayrıca, Ziraat, Vakıf, Türkiye Finans ve PTT gibi diğer bankalar da acil nakit ihtiyacı olanlara taksitle kredi imkanı sunuyor. Emekli olan vatandaşlar ve malulen emekliliği bulunan kişiler de faizsiz kredi kampanyalarından yararlanabilirler23. Örneğin, TEB, günde 200 TL’ye kredi şansı sunuyor4.

Acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için bu kampanyaları inceleyebilirsiniz. Unutmayın, her bankanın farklı şartları ve kampanyaları olabilir. Başvurmadan önce detayları kontrol etmek önemlidir.