Zamlara inat her depoda 125 TL indirim! Arabası olanlar bu fırsatı kaçırmasın

Akaryakıt fiyatlarındaki son artışın araç sahipleri üzerinde büyük etkisi oldu, ve bu durum sonucunda birçoğu araç kullanımını azaltıyor veya toplu taşıma kullanıyor. Akaryakıt ürünlerine gelen zamlar bireylerin günlük yaşamlarını etkilediği gibi ulaşım maliyetlerini de etkiledi. Ancak sürücüleri gülümseten bir haber geldi. Bankkart'ın başlattığı kampanyayla akaryakıt alımında cebinizde daha fazla para kalıyor.

Son bilgilere göre, 16 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihlerinin arasında banka kartı sözleşmesi ile resmi benzin istasyonlarından akaryakıt ve LPG satın alırken sürücüye 125 TL hediye olarak iade edilecek. Bu kampanya özellikle akaryakıt ile LPG tüketiminin arttığı dönemlerde sürücülere önemli destek sağlıyor.

Promosyonlara katılmak çok kolaydır. Banka kartı sözleşmesi ile bir ofis benzin istasyonundan 4 farklı günde tek seferde en az 500 TL akaryakıt ve araç gazı satın almanız durumunda 125 TL Bankkart Lira alabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için SMS ile giriş yapabilir veya Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapabilirsiniz.


Her müşteri bu promosyona yalnızca bir kez katılabilir ve müşteri 125 TL'ye kadar Banka Kartı Lirasına kadar kazanabilir. Kazanılan ödüller 10 Ekim 2023'e kadar karta yükleneceği belirtiliyor. Toplanan banka kartı lirası, banka kartı sözleşmesi ile resmi benzin istasyonlarından akaryakıt veya motorin alımında 24 Kasım 2023'e kadar geçerlidir.

Bu kampanyayla sürücülere biraz da olsa rahatlık sağlanıyor ve banka kartı sahipleri bu indirimden yararlanarak yakıt masraflarını daha ekonomik karşılayabiliyor.

Yaşam Haberleri