Vakıfbank'ta hesabı olanlar dikkat! Bankadan acil '1 gün sonra' duyurusu

Vakıfbank'ta düşük faizli ve ödeme ertelemesi avantajlı kredi fırsatı! Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Vakıfbank, milyonlarca müşterisinin ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirdiği hamlelerle gündemde. Son dönemde Merkez Bankası'nın faiz açıklamasının ardından gözler bankaların adımlarına çevrilmişti. Bu bağlamda, Vakıfbank, müşterilerine sunduğu erteleme imkanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Vakıfbank Müşterilerine Kolaylık Sağlıyor

Vakıfbank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına destek olmayı hedefleyerek 11 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 100 TL ve üzeri alışverişleri için özel bir kampanya düzenledi. Bu kampanya kapsamında müşterilere %1.89 oranında 2 ile 3 ay arasında erteleme imkanı sunuluyor. Bu sayede müşteriler, özellikle alışverişlerini daha esnek bir şekilde ödeme fırsatı buluyor.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vakıfbank müşterileri, alışverişlerini gerçekleştirdikten en az 1 gün sonra, İnternet Bankacılığı, VakıfBank Mobil veya 08502220724 Müşteri İletişim Merkezi kanalıyla taleplerini iletmeliler. Ancak, 4 Eylül tarihine kadar olan taleplerin hızlıca işleme alınması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

Normal takip statüsüne sahip kartlar için geçerli olan kampanya, gecikmiş veya takibe alınmış kartları kapsam dışı bırakıyor. İşlem iptali sadece aynı gün ve Müşteri İletişim Merkezi üzerinden yapılabilirken, kuyum, telekomünikasyon gibi harcamalar ile yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değil. Detaylar bankanın resmi kaynaklarında bulunabilir.

Yaşam Haberleri