THY yılın kampanyasını başlattı! Yurt dışına çıkmak isteyene bilet sadece 119 dolar!

Türk Hava Yolları, yeni bir kampanya duyurarak yurt dışı uçuşlarında cazip indirimler sunuyor. Fiyatları daha da uygun hale getiren havayolu şirketi, bu özel fiyatları kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar...

Son dönemde hava yolu taşımacılığı sektöründe kampanyaların artış gösterdiği gözleniyor. Yükselen bilet fiyatları sonrasında havayolu şirketlerinin artan kampanya sayısı da dikkat çekiyor. Bu bağlamda, avantajlı kampanyalar sunan Türk Hava Yolları, yeni bir kampanyayı kamuya duyurdu. Bu defa yurt dışı uçuş biletlerinde fiyat indirimi uygulayan Türk Hava Yolları, bu indirimli fiyatları açıkladı.

Yurt dışı uçuşlar için fiyat indirimi yapan Türk Hava Yolları, bu indirim süresini belirli bir tarih aralığı ile sınırladı. İndirim süresine ilişkin bilgileri paylaşan Türk Hava Yolları, kampanyanın şartlarına dair ayrıntılı bilgiler içeren yazılı bir açıklama yaptı. İşte Türk Hava Yolları'nın yurt dışı uçuşlar için düşük fiyatlı kampanyası ve kampanya şartları...

TÜRK HAVA YOLLARI, YURT DIŞI UÇUŞ KAMPANYASINI BAŞLATTI

Türk Hava Yolları, yeni bir kampanya ile müşterilerine ulaşıyor; Doğu Avrupa'nın popüler şehirlerine yönelik uçuşlarda bilet fiyatlarını indiriyor. Kampanya, 9 Ekim ile 19 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak, 1 Kasım 2023 ile 31 Mart 2024 tarihli biletler için geçerli olacak. Türk Hava Yolları, İstanbul'dan kalkan Doğu Avrupa varışlı veya Doğu Avrupa'dan İstanbul varışlı gidiş-dönüş 'Economy Class' uçuşlarını kapsayacak şekilde kampanyanın geçerli olduğunu bildirdi. Türk Hava Yolları, bilet fiyatına havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçlarını da dahil etti ve biletlerin sınırlı sayıda olduğunu belirtti. İndirimli uçuş fiyatlarını da paylaştı.


YURT DIŞI UÇUŞLAR! KAMPANYA KAPSAMINDA 119 DOLAR'DAN BAŞLIYOR

Fiyatları düşüren Türk Hava Yolları, gidiş ve dönüş bileti fiyatlarını aşağıdaki gibi açıkladı:

Bakü'den İstanbul'a 199 Euro

Gence, Nahçıvan, Vilnius, Varşova ve Tallin'den İstanbul'a 179 Euro

Riga'dan İstanbul'a 169 Euro

Krakow, Prag ve Kişinev'den İstanbul'a 159 Euro

Budapeşte ve Sofya'dan İstanbul'a 149 Euro

Tiflis, Cluj ve Varna'dan İstanbul'a 139 Euro

Batum ve Bükreş'ten İstanbul'a 129 Euro

Köstence'den İstanbul'a ise 119 Euro

Ayrıca, İstanbul'dan Bakü'ye 199 Dolar; İstanbul'dan Gence, Nahçıvan, Vilnius, Varşova ve Tallin'e 179 Dolar; İstanbul'dan Riga'ya 169 Dolar; İstanbul'dan Krakow, Prag ve Kişinev'e 159 Dolar; İstanbul'dan Budapeşte ve Sofya'ya 149 Dolar; İstanbul'dan Tiflis, Cluj ve Varna'ya 139 Dolar; İstanbul'dan Batum ve Bükreş'e 129 Dolar; İstanbul'dan Köstence'ye ise 119 Dolar'dan uçmanız bu kampanya ile mümkün olacak.

Yaşam Haberleri