The Simpsonların Marmara depremi kehaneti! Yıllar önce böyle gösterilmiş: Uykuları kaçıracak sahne

Uzun yıllardır dünya çapında popüler olan Simpsons dizisi kehanetleriyle ünlendi. Dizide anlatılan bazı olayların gerçekten yaşanması nedeniyle popüler hale geldi.

Simpsonlar, 1989'dan bu yana dünya çapında milyonlarca izleyici tarafından sevilen animasyon dizisidir. Ancak bu serinin dikkat çeken özelliği var. Başka bir deyişle ne olacağını tahmin ediyor gibi görünüyor. Bu tahminler bazen gerçek dünyada yaşadığımız olumsuzluklarla örtüştüğünde diziye olan ilgimiz ve merakımız daha da artmakta.

Örneğin, Donald Trump'ın ABD başkanı olarak göreve başlaması da dahil olmak üzere birçok siyasi ve sosyal olayı öngördü. Ayrıca ünlü kişiler için teknolojideki gelişmeleri ve gelecekteki olayları bazen şaşırtıcı bir doğrulukla anlattı.

Simpsons'ın yeni deprem tahmini: Marmara depremi


Sonunda Simpsonlar yeni bir deprem tahminini duyurdu. Ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş depremiyle ilgili öngörüsü herkesin dikkatini çekti.

Yaygın bir iddia, dizinin daha önce yayınlanan bir bölümünde de Marmara depremine yer verildiğini ortaya çıkardı. Bu bölümde spiker şunları söylüyor: "Depremin meydana geldiği bölgede yeniden deprem daha meydana geldi ve 46 binden fazla insan hayatını kaybetti, ülkenin afet yönetimi yetkilileri depremin 6,3 büyüklüğünde olduğunu açıkladı."

Yaşam Haberleri