Tarım Kredi Market'te stok yaptıracak indirimler bitti bitecek! Çay, şeker ve bakliyatta flaş fiyatlar

Aylık alışveriş yapacak olanlar elini çabuk tutsun! Tarım Kredi Market'in bu ayki indirimi sayesinde alışverişi ucuza kapatacaksınız! İşte detaylar...

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan Tarım Kredi Market, müşterilerine yönelik yepyeni bir indirim kampanyası başlattı. Çay, şeker, yağ ve bakliyat gibi temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan bu muhteşem indirim, tüketicilerin ilgisini üzerine çekiyor.

Tarım Kredi Market, düzenlediği kampanya ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kampanya, çay, şeker, un gibi ürünleri içeriyor ve kampanya kapsamındaki ürünlerin fiyatlarına sadece 4 gün sonra yeniden yükseltilmek üzere büyük indirimler uygulanacak.

Özellikle kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan Tarım Kredi Market, Anadolu marka 1 kiloluk nohutu sadece 30.50 TL'ye, 1 kiloluk Osmancık pirincini 33.90 TL'ye müşterilerine sunuyor. Bununla da sınırlı kalmayarak, Tarım Kredi Birlik marka 2 litrelik sirkeyi 29.90 TL'ye, %100 Nar Ekşisi 350 milimini ise 47.90 TL'ye sağlıyor.


Süt ürünleri kategorisinde de dikkat çeken indirimler bulunuyor. Peysan marka sürülebilir taze peyniri 29.90 TL'ye, Sütaş süzme peynirin 500 gramını 52.90 TL'ye, Tarsüt marka tulum peynirinin 400 gramını 79.90 TL'ye müşterilerine sunan market, geniş ürün yelpazesiyle farkını ortaya koyuyor.

Konservelerden de unutulmamış. Tukaş marka mısır konservesi 36.50 TL'ye satışa sunulurken, TK Karadeniz marka 1 kiloluk siyah çayı 91 TL'ye, TKS kaymaklı tava yoğurdun 1.5 kilosunu 53 TL'ye, TKS marka 900 gram süzme yoğurdu ise 54 TL'ye almak mümkün.

Tarım Kredi Market, bu büyük indirim kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ancak kampanya 31 Ağustos'a kadar geçerli! Elinizi çabuk tutun...

Yaşam Haberleri