ŞOK'ta tencere tava indirimi başladı! Ev dizeceklere kaçırılmaz fiyatlar

Şubat ayının ortasında, heyecan verici bir sürpriz için ŞOK müşterilerini bekliyor! Son katalog, gelecek haftalarda raflardaki yerini alacak olan ürünler hakkında ipuçları veriyor. Gözlerinizi ŞOK'un yeni sunumlarına çevirin, çünkü bu katalog sadece bir başlangıç!

ŞOK'tan Şubat Ayında Evlerinizi Yenileyecek Müthiş Fırsatlar!

ŞOK, müşterilerini şubat ayının gözdesi ürünlerle karşılamaya hazırlanıyor! Geçtiğimiz günlerde yayınlanan katalog, alışveriş tutkunlarının heyecanını doruk noktaya çıkaracak detaylarla dolu. Beyaz fırın, göz alıcı beyaz ocak, ankastre setler ve daha fazlası 20 Şubat'a kadar geçerli olacak bu özel katalogda yer alıyor. Peluş halıdan katlanabilir yatağa, yorgandan nevresim setine, klimalı yastıktan çok amaçlı dolaba kadar her ihtiyaca uygun ürünler raflardaki yerini alıyor.

Alpina Beyaz Ankastre Set, mutfaklara şıklık katacak beyazın asaletini taşıyor ve 5.599 TL'den satışa sunuluyor. Sinbo Airfryer ile sağlıklı yemekler artık daha kolay, sadece 2.999 TL'ye sahip olabilirsiniz. 24 cm Döküm Derin Tencere ve 28 cm Döküm Karnıyarık Tencere gibi dayanıklı mutfak gereçleri de katalogdaki yerini alıyor. Paşabahçe'den çay keyfinizi tamamlayacak takımlar, plastik kapaklı saklama kaplarından oluşan setler, mutfak düzeninizi sağlayacak organizerler ve daha fazlası, ŞOK'un bu özel kataloğunda sizi bekliyor.

Bunlarla sınırlı kalmayıp, çelik yemek kaşıkları, bıçakları, çatal setleri ve çay takımları gibi detaylar da unutulmamış. Pratikliği sevenler için yapışkanlı folyo ve esnek musluk başlıkları da indirimli fiyatlarla sunuluyor. Evlerinize ferahlık katacak Pvc masa örtüleri, peluş halılar ve kırlent kılıfları da bu özel kampanyada yerini alıyor. Unutmadan, çocukların keyifli vakit geçireceği kum boyama setleri de kaçırılmayacak fırsatlardan biri.

Şimdi siz de ŞOK'un bu özel kataloğundaki indirimli ürünleri keşfedin ve evinizi yeniliklerle donatmanın keyfini yaşayın!

Yaşam Haberleri