ŞOK'ta hafta sonu indirimleri baş döndürecek! Siyah çay 70 TL yerine 49 TL'ye satışa çıkacak

Yeni evlenenler ve beyaz eşyalarının yenilemek isteyenlere ŞOK Marketten müjde var! İşte ŞOK'un 8 Temmuz itibariyle başlayan indirimli ürünleri...

Şok marketleri, 8 Temmuz'dan itibaren birçok üründe dev indirimler yapacağını duyurdu. Yayımlanan son indirim broşürü ile müşterilere büyük fırsatlar sunacak olan Şok marketleri, binlerce üründe geçerli olacak indirimleriyle dikkat çekiyor. Özellikle beyaz eşya çeşitlerindeki fiyatlarla büyük ilgi toplayan market, kadın geceliği, Arzum ve Braun ürünlerindeki indirimlerle de müşterilerini sevindiriyor. 


Yeni indirimli ürünler kataloğuyla müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sunan Şok marketleri, 8 Temmuz'dan itibaren indirimli ürünleri raflarında bulunduracak. Vatandaşlar, bu indirimleri takip ederek alışverişlerinde avantajlı fiyatlardan faydalanabilecekler. Ülker Çokomel gibi bazı ürünler ise belirli bir alışveriş tutarının üzerinde geçerli olacak indirimlerden yararlanabilecek. Şok marketlerindeki bu indirim fırsatlarını kaçırmamak için 8 Temmuz'dan itibaren mağazalara uğrayabilirsiniz.


Yaşam Haberleri