ŞOK'ta ekim ayının bomba indirimi başlıyor! 87 TL'den 60 TL'ye, 73 TL'den 40 TL'ye düşen fiyatlar!

21 Ekim'de ŞOK'a gelecek indirimli ürünler belli oldu. Beyaz eşya ürünlerinden, mutfak aletlerine kadar pek çok ürün 21 Ekim Cumartesi günü ŞOK'a geliyor. Peki, 21 Ekim Cumartesi ŞOK'a hangi ürünler geliyor?

ŞOK Market, her hafta olduğu gibi 21 Ekim tarihinde de müşterilerine cazip indirim fırsatları sunmaya hazırlanıyor. Şimdi, ŞOK'un bu haftaki indirim kataloğunda yer alacak olan ürünleri daha ayrıntılı bir şekilde keşfetmeye davet ediyoruz. Beyaz eşyadan, mutfak aletlerine kadar geniş bir yelpazede sunulan indirimli ürünlerle dolu bu hafta, alışveriş listenizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Birinci bakışta, beyaz eşyaların bu haftaki yıldızlarından biri olduğu görülüyor. Çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın ve daha fazlası gibi beyaz eşya ürünlerinde cazip indirimler bekleniyor. Evinizin temel ihtiyaçlarına uygun beyaz eşyaları uygun fiyatlarla ŞOK'tan temin edebilirsiniz.

Mutfak aletleri ve eşyaları da unutulmamış. Ankastre setlerden, blenderlara kadar mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak pek çok ürün, 21 Ekim'den itibaren ŞOK mağazalarında sizi bekliyor. Eğer mutfakta yenilik yapmayı düşünüyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın.

ŞOK'un bu haftaki kataloğunda elektronik ürünler, giyim, temizlik malzemeleri ve daha fazlası da yer alacak. Her zevke ve ihtiyaca uygun indirimli ürünlerle dolu olan ŞOK Market, 21 Ekim Cumartesi gününe özel fırsatlar sunacak.

21 Ekim Cumartesi günü ŞOK Market'e uğramadan önce, indirimli ürünleri gözden geçirerek alışveriş listenizi hazırlamak, bütçenize dost bir alışveriş deneyimi yaşamanıza yardımcı olabilir. ŞOK Market'in bu haftaki indirim kataloğunu yakından incelemek için sabırsızlanıyoruz. Siz de 21 Ekim'de ŞOK'a uğramadan önce bu indirimleri kaçırmayın!


Evinizi yenilemek, ihtiyaçlarınıza uygun eşyalarla donatmak istiyorsanız, işte fırsat zamanı! Bu haftanın gözdesi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan mağazalardan bazılarıyla dolu. İhtiyacınız olan eşyaları bulabileceğiniz bu harika indirimleri sizin için derledik. İşte bu haftanın en cazip teklifleri:

Mobilya ve Ev Eşyaları:

Alfa Metalli Vestiyer (2 Yıl Garantili): 1099 TL - Evinizde düzeni sağlayacak ve kıyafetlerinizi düzenli tutmanıza yardımcı olacak bu şık vestiyeri kaçırmayın.

Agora Çekmeceli Şifoniyer: 1529 TL - Fonksiyonel ve zarif tasarımı ile evinize şıklık katacak olan bu şifoniyer, ihtiyaçlarınıza cevap verecek.

Tekerlekli Kapaklı Erzak Dolabı: 1699 TL - Mutfak düzeninizi sağlayacak bu erzak dolabı ile gıda saklama sorunlarına son verebilirsiniz.

Şahika Kapaklı Kitaplık: 1,599 TL - Kitaplarınızı sergilemek ve düzenlemek için ideal olan bu kitaplık, evinize estetik bir dokunuş katacak.

Raf ve 2 Kapaklı Çok Amaçlı Dolap: 1399 TL - Bu çok amaçlı dolap, depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir seçenek.

Seyran 3 Kapaklı Gardırop: 2699 TL - Giyim ihtiyaçlarınızı düzenlemek için geniş iç hacmi sunan bu gardırop, odanıza şıklık katacak.

Elektrikli Ev Aletleri:

Altus Yağlı Radyatör: 3,099 TL - Soğuk kış günlerinde sizi sıcacık tutacak bu yağlı radyatörü değerlendirmeye değer.

UFO Micatronic İnfrared 2400 watt Dikey Isıtıcı (2 Yıl Garantili): 2999 TL - Verimli ısıtma sağlayan bu dikey ısıtıcı, evinizi sıcak tutmanıza yardımcı olacak.

Hoover Bulaşık Makinesi (Wifi Özellikli): 9599 TL - Teknolojiyle buluşan bu bulaşık makinesi, işlerinizi kolaylaştıracak.

Altus Bulaşık Makinesi (Paslanmaz Çelik İç Gövde): 9499 TL - Şık tasarımı ve performansıyla öne çıkan bu bulaşık makinesi, mutfak işlerinizi hızlandıracak.

Altus Buzdolabı (Tatil Modu ve Hızlı Soğutma Sistemi): 14999 TL - Gıdalarınızı taze tutmak ve soğutmak için mükemmel bir seçenek olan bu buzdolabı ile mutfağınızı güncelleyin.

Bu indirimler, evinizi yeniden düzenlemeniz veya eksik olan eşyaları tamamlamanız için harika bir fırsat sunuyor. İhtiyaçlarınıza en uygun ürünleri seçmek için bu cazip teklifleri yakından incelemeye değer. Unutmayın, kalite ve uygun fiyat bir araya geldiğinde, evinizdeki yaşam kalitesi de yükselir.

Yaşam Haberleri