Sizin için eğer bunları yapıyorsa aşık olmuş demektir! Erkeklerin sizden hoşlandığını anlamanın 5 yolu!

Bir erkeğin sizden hoşlandığını ele veren davranışlar...

BİR ERKEĞİN SİZDEN HOŞLANDIĞINI BU DAVRANIŞLARINDAN ANLAYABİLİRSİNİZ?

Bir kadın için en anlaması güç şeylerden biri hoşlandığı erkeğin ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaktır. Çünkü erkekler hoşlandıklarını hemen söyleyemezler. Ama erkeklerin vücut dili bunu hemen belli eder. İşte bir erkeğin sizden hoşlandığını anlatan o davranışlar…


Erkekler duyusal olarak karşı tarafa duygularını hemen belli edemezler. Ama erkeklerin bazı davranışları yani beden dili hoşlanıp hoşlanmadığı hakkında kadınlara bilgi verir. Kadınların en çok ikilemde kaldığı bu duruma kapılmamak için bu araştırmanın detaylarını okumalısınız…

KONUŞMA İSTEĞİ VE ÖĞRENME MERAKI

Bir erkek sizinle konuşurken sizi tanımaya çalışıyorsa ya da aileniz, arkadaşlarınız, işiniz ile ilgili sorular soruyorsa sizi daha yakından tanımaya çalışıyor demektir. Eğer bir konuşma ortasındaysanız ve bir erkek sizin dudaklarınıza odaklanmışsa bu da sizden hoşlandığının belirtisidir.

JESTLER VE MİMİKLER ÖNEMLİ

Karşı taraftan hoşlanan erkekler jest ve mimiklerini de aktif olarak kullanırlar. Erkekler kadınlar gibi kendilerini hemen ifade edemedikleri için bu kaslarında da gerginlik yaratır. Ancak bu gerginliğe rağmen size gülümsüyorsa sizden hoşlandığının resmidir.

TENSEL TEMASA DİKKAT

Erkekler genellikle beğendikleri ve hoşlandıkları kadınlara dokunmak isterler. Tensel temas onlar için oldukça önemlidir. Yanlışlıkla dokunmuş olduğunu söyleseler de bu sizden hoşlandığı içindir. Erkekler hoşlandıkları kadınlara başka bakarlar. Bakışları ile resmen hoşlandıkları kadını etkilemeye çalışırlar. Erkekler hoşlandıklarında göz temasını kesmeden uzun uzadıya bakabilirler. Bu da sizin etkinize kapıldığını gösterir. Yani tepeden tırnağa sizi süzer ve inceler. Aynı zamanda sizden hoşlanan erkekler sizi de etkilemek için size iltifat edeceklerdir. Genellikle güzel sözler söylerler ve esprili olurlar.

SİZİ DAVET EDİYORSA

Sizden hoşlanan erkek sizi bir yerlere de davet edecektir. Sizle vakit geçirmek için çaba harcıyorsa sizden hoşlanıyor demektir. Size sürekli olarak mesajlar atıyor ve her an yanınızdaymış gibiyse bu sizi önemsediğini ve sevdiğini gösterir.

Yaşam Haberleri