Simpsonlar artık korkutmaya başladı! Bunu bildiler mi, yoksa proje mi! Tam 11 yıl önce...

Simpsonlar kehanetleri gözleri korkutmaya devam ediyor! X kehaneti dikkatlerden kaçmadı! Tüm detaylar haberimizde.

Simpsonlar isimli çizgi filmde seneler öncesinde işlenen konuların yaşanması insanları şoke ediyor! Bu sefer gündeme X olayı geldi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SİMPSONLAR'DAN X KEHANETİ

Twitter platformunu satın alan Elon Musk geçtiğimiz günlerde platformun X olarak değiştirileceğini söyledi ve bu değişikliğin uzun süre önce yapılması gerektiğini söyledi. X ile birlikte küresel anlamda büyük bir sıçrama olması da bekleniyor. Aynı zamanda platformda paylaşılan içeriklere de x'ler ismi verilecek. Elon Musk'ın uzun zamandır X hayranlığı olduğu da biliniyor. Elon Musk 1999 senesinde ilk olarak X.com platformunu kurdu ve üç sene sonra eBay tarafından satın alındı ve Musk 165 milyon dolar kazanç elde etti. 2002 senesinde kurulan SpaceX de dikkatlerden kaçmadı. Simpsonlar ise seneler önce Homer isimli karakterin elindeki telefonda X logosunu kullandığı bir bölüm yayınladı. 33 sene sonra 750'den fazla bölümü yayınlanan çizgi filmde pandemi, Donald Trump gibi birçok olayın tahmin edilmesi şaşırtmaya devam ediyor. Simpsonlar çizgi filminde Titanic enkazını ziyaret eden denizaltında yer alan 5 kişinin ölümünü de konu etmişti. Seneler önce buzdağına çarparak 1514 kişinin ölmesine sebep veren gemi için küçük denizaltılar kalıntılar için ziyaretler düzenliyor. En son gezi düzenleyen denizaltı Atlas Okyanusu'nda kayıplara karıştı ve ABD Sahil Güvenliği içinde olan 5 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Denizaltının patlamış olma ihtimalleri üstünde duruluyor. Denizaltı içinde 5 farklı milyarder yer alıyordu. 


Simpsonlar dizisinin bir bölümünde ailenin babası Homer Simpson, babası Mason Fairbanks olduğuna inandığı bir kişi tarafından bir maceraya katılmak zorunda bırakılıyor. Gemiye çıkıyor ve batan geminin içinde zümrüt hazinesini bulmak için deniz altına dalış gerçekleştiriyor ancak iki kişi birbirinden ayrıldığı için zor anlar yaşanıyor. Homer oksijenini kaybetmeye başlaıkça zor anlar yaşıyor ve babası üç gün sonrasında hastanede uyanıyor. 34 sezon devam eden Simpsonslar dizisinde Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie konu ediliyor. Dizinin daha önceki bölümlerinde de Donald Trump'ın başkan olması olayı bilinmişti. İngiltere'de yer alan bir bahis şirketi Simpsonslar bölümünü izleyen insanlara 7 bin dolar teklif ediyor. 2023 senesi için yapılan kehanetlerle ilgili bir video sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Simpsonslar bir bölümde 'Anarşi, Amerika medeniyetin sonunu getiriyor. Amerika batamaz, biz Antik Roma kadar güçlüyüz.' sözleri ekonomik krizle ilgili epey dikkat çekiyor. Aynı zamanda dizide 2023 senesinde ABD ve Çin arasında bir nükleer savaş çıkacağı da konu ediliyor. Dizinin 1993 senesindeki bir bölümünde de Siegfried & Roy parodisi yapılmış. Bölümde bir kumarhane içinde performans sergilerken beyaz kaplan saldırısı gerçekleşiyor. 2003 senesinde Siegfried ve Roy ikilisinden Roy kaplanlardan bir tanesinin canlı yayında saldırısına uğradı. Hayatta kaldı ancak ağır yaralandı. 

Yaşam Haberleri