Resimdeki unicornlar arasında 3 fark var! 7 saniyede bulanın IQ'su tavan yapıyor

Resimdeki 2 unicorn arasında olan 3 farkı ancak IQ'su yüksek kişiler anlayabilir. Ancak sadece bulmak yetmez, 7 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Sadece yüksek IQ'lu insanlar iki tek boynuzlu at arasındaki üç farkı söyleyebilir. Üç farkı sadece 7 saniye içinde tanıyabilen bir kişinin yüksek IQ'ya sahip olduğu kabul edilir.

Bulmacalar sadece görsel zekanın gelişmesine yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda daha uygulamalı bir yaşama da katkıda bulunur. İşte görsel zekanızı geliştirecek bir bilmece daha...


İki tek boynuzlu at neredeyse aynı görünüyor ancak aralarında tam olarak üç fark var. Bulmacada çok fazla renk optik yanılsamaya katkıda bulunabilir, ancak biraz dikkatle onu kısa sürede bulacağınızı düşünüyoruz..

Aradaki 3 farkı görebiliyor musunuz?

2 tek boynuzlu at arasındaki 3 farkı bulamıyorsanız işte cevabı... Neredeyse aynı görünen tek boynuzlu at resimlerinin üç farklılığı vardır. Dikkat ederseniz kısa sürede görebilirsiniz. İlk fark tek boynuzlu atın yelesinde gizlidir. İlk fotoğrafta sarı renkli yelenin ikinci fotoğrafta artık turuncu olduğunu görebilirsiniz.


Tek boynuzlu atın kuyruğunun arkasında bir başka farklılık gizlidir. Arkadaki çalılıklarda yeşillik yok ama ikinci fotoğrafta ise kuyruğun arkasında yeşillik olduğunu görebilirsiniz.

Son farkın bulutlarda gizli olduğunu görebilirsiniz..

Yaşam Haberleri