Resimdeki kalplerden birini seçin! İlişkide neye değer verdiğinizi açığa çıkarıyor

Resimde 4 farklı kalp görebilirsiniz. Bu kalplerden hangisini seçersiniz? Seçtiğiniz kalp, kişilik özelliklerinizi ve ilişkilerde en çok neye değer vermiş olduğunuzu gösterir.

Kalp 1: Güven

1 Numaralı kalbi seçen kişiler ilişkilerinde her şeyden önce güvene değer verirler. Ona göre, güçlü güven temelini oluşturabilmek adına açık ve aynı zamanda dürüst iletişim şart. Genellikle kendilerini güvende hissetmelerini sağlayan insanlara ilgi duyarlar ve güvenlerinden çok çabuk vazgeçme konusunda isteksiz olabilirler. Bu kalbi seçen herkes güvenilirliğe ve inanılırlığa büyük değer verir ve partnerlerinden de aynısını bekler.

Kalp 2: İletişim

2 Numaralı kalbi seçenler ilişkilerinde her şeyden önce iletişimin kalp değerini seçen insanlardır. Genellikle iyi iletişim becerilerine sahiptirler ve düşüncelerini ve duygularını açıkça ifade edebilirler. Bu kalbi seçen insanlar, ne kadar yakın ya da uzak olursa olsun her türlü ilişkide anlamaya ve anlaşılmaya değer verirler. Yanlış anlaşılmalara izin vermek yerine konuşmayı tercih ederler.


Kalp 3: Saygı

3 Numaralı kalbi kişiler ilişkilerde saygıya değer veriyor. Romantik olsun veya olmasın bütün ilişkilerin karşılıklı saygıya dayanması gerektiğine inanıyorlar. Eşlerine nezaketle ve düşünceli davranırlar ve karşılığında aynı davranışı beklerler. Bu samimi seçim, sınırlara saygı duyan ve ilişkilere onurlu yaklaşanlara hitap edecektir.

Kalp 4: Aşk

4 Numaralı kalbi seçenler sevgiyi tüm ilişkilerinin merkezine koyarlar. Bu kalbi seçen insanlar, aşk olmadan hiçbir ilişkinin eksik olduğu konusuna inanırlar. Sevginin iki tarafın çabalamasıyla güçlenebileceğine inanırlar ve ve sıcaklık yolu ile başkalarıyla anlamlı bağlantılar kurmaya çalışırlar. Bu samimi seçim, en büyük arzusu ise onları güçlü ve kalıcı ilişkileri kurma yolunda ilerletecektir.

Yaşam Haberleri