Plan yapmadan önce bu rapora bakın! O gün ve saate aman dikkat: Dışarı çıkanlar yandı

Sıcaklar artmaya devam ediyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarında artış bekleniyor. Aşırı sıcaklara karşı dikkatli olunması önemli. Detaylar haberimizde...

Yurt genelinde sıcak hava dalgası devam ediyor ve vatandaşlar, yeni haftaya girerken hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen hava durumu tahmin raporunu yayımladı ve aşırı sıcaklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

SICAKLIKLAR ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN İTİBAREN ARTIŞ GÖSTERECEK

Yaz sıcakları hız kesmeden devam ediyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre, hava sıcaklıklarında çarşamba gününden itibaren artış bekleniyor. Güney ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, doğu kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin altında seyredecek. Kuzeydoğu kesimler parçalı bulutlu, Karadeniz kıyıları ve Van'ın bazı ilçeleri ise yerel sağanak yağışlı olacak. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, batı bölgelerinde sıcak hava dalgasının etkisini sürdüreceğini ve Karadeniz'de yağışların sınırlı olacağını belirtti. Önümüzdeki hafta sonuna doğru sıcaklıkların tekrar yükseleceği ve ortalamanın 4-5 derece üzerine çıkabileceği öngörülüyor.

Vatandaşlar, hava durumu raporunu takip ederek günlük planlamalarını yapabilir ve aşırı sıcaklara karşı önlemlerini alabilir. Gelecek günlerin hava durumunu takip etmek, sıcak hava dalgasının etkisini azaltmak ve daha serin bir ortamda hareket etmek için önem taşıyor.

Yaşam Haberleri