Parmak uzunluğunuz kişiliğinizi gösteriyor! Parmaklarınıza bakıp hemen karşılaştırın

Kişilik özelliklerimiz birçok özellik ile ilişkilendirilebilir. Ayrıca yaptıklarımız, söylediklerimiz, sevdiklerimiz ve sevmediklerimizle şekillendiğini sandığımız kişiliğimiz aslında doğamızı ve yaşamımızı tersine çeviriyor, şekillendirmek gibi düşünebilirsiniz. Aslında tüm kişilik özelliklerimizi fiziksel ve zihinsel yapımızla ortaya koyabiliriz. Tıpkı sevdiğimiz renkler ve şarkılar gibi parmak boyutu, yüz şekli ve göz rengi de kişilik özelliklerimizi ortaya çıkarabilir.

Parmak Boyuna Göre Kişilik Özellikleri

Parmak büyüklüğü sadece elinizin şeklini değil aynı zamanda kişiliğinizi de yansıtır. Araştırmalar yüzük ve işaret parmaklarınızın uzunluğuna bağlı olarak üç farklı kişilik yapısının olduğunu göstermiştir. Yüzük parmağının işaret parmağından uzun olan kişilerin, işaret parmağının yüzük parmağından uzun olan kişilerin ve işaret ve yüzük parmakları aynı olan kişiler farklı kişilik özellikleri göstermektedir. Bu sayede kendinizin ve çevrenizdekilerin parmak uzunluklarını inceleyerek onların nasıl bir insan olduğunu, içlerinde neler sakladıklarını öğrenebilirsiniz.


Elbette başkalarıyla olan etkileşimlerimiz yalnızca bu içgörülere dayanmamalı, ancak yine de hepimiz gözlem yapmayı severiz. Ve gözlemlerin daha da iyi haberler getirdiği ortaya çıktı. Parmak büyüklüğüne göre kişilik özellikleri şu şekildedir:

"Yüzük Parmağı İşaret Parmağından Uzun Olanlar"

Yüzük parmağının işaret parmağından uzun olanların A Tipi kişilik tipine sahip olduğu söylenmektedir. A kişilik tipine sahip kişiler daha çekici kabul edilir. Kararlı, cesur, beklenmedik durumlarla başa çıkabilen A Tipi insanlar, önde kalma ve etki yaratma konusunda uzmandırlar. Onların çekiciliği her zaman cana yakınlığı ve arkadaş canlısı olmalarıdır. A tipi kişiler beynin sol tarafını çok kullananlar olarak tanımlanıyor. Bilim adamlarının ortak özelliklerinden biri de yüzük parmağının işaret parmağından uzun olmasıdır.

"İşaret Parmağı Yüzük Parmağından Daha Uzun Olanlar"

İşaret parmağının yüzük parmağından uzun olması, tip kişiliğe sahip olduğu söylenir. B kişilik tipine sahip kişiler kendine güvenen kişiler olarak tanımlanır. B Tipi bir kişiliğe sahipseniz, sinir bozucu ve uzun konuşmalardan kaçınmak istersiniz. Bir arkadaş grubunun olmazsa olmazı olduğu söylenen parti kesinlikle sizindir. Kendine güvenen ve girişken olmalarına rağmen, B Tipi insanlar genellikle duygusal ya da iş açısından ilk adımı atma konusunda isteksizdirler. Aşama gelene kadar önlem almazsanız işler yolunda gitmez. Dikkatlisiniz ve hassas bir düşünce tarzınız var. Bunu kararlarınıza yansıtma durumunuz vardır.

İşaret Ve Yüzük Parmakları Aynı Olanlar"

İşaret parmağı ile yüzük parmağı aynı olan, dengeli bir yaşam süren kişiler C tipi kişilik profiline aittir. C Tipi kişiliğe sahip kişiler temiz su kadar sakindir. C Tipi kişiler, rahat, dost canlısı, ailesine ve arkadaşlarına sınırsız bir sadakatle bağlı kişiler olarak tanımlanır. Ancak fikirlerinin tartışılması yerine kabul edilmesini isteme gibi kötü bir niteliğe de sahipler. Organize olma yeteneğiniz ve herkesle iyi geçinme arzunuz, günlük yaşamdaki dengeli profilinizi zayıflatabilir. C Tipi kişiliğe sahip kişilerin kolayca sinirlendikleri de bilinmektedir. Küçük bir tartışma hararetli bir tartışmaya dönüşebilir. Size karşı olmanın mutlaka kötü bir şey olmadığını unutmayın.

Yaşam Haberleri