O belediyeye arkeolog alımı yapılacak! KPSS puan şartını sağlayanlara müjde geldi

Kamu kurumlarında tam zamanlı arkeolog ve sanat tarihçisi pozisyonlarına başvurular kabul edilmektedir. Bu makalede ihtiyacınız olan tüm ayrıntılar, süreç ve bilgiler bulunmaktadır.

Fatih Belediye Başkanlığı'na kamu görevlisi kadrosuna alım yapılacağı açıklandı. TH sınıfı 5. derece için arkeolog ve sanat tarihçileri işe alınıyor. Başvuru süreci, gereksinimler ve tüm ayrıntılar için bu makaleye göz atın.

Kamu personeli alımlarında genel başvuru şartları

Şartlar şunlardır: Başvuru sahibinin 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun şartlarını taşıması, Türk vatandaşı olması, kamu haklarını kaybetmemiş olması, askerlikle ilgisi bulunmaması ve görevini yapmasına engel olacak herhangi bir akıl hastalığı ya da bedensel engelinin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca, daha önce görev yaptığı kamu kurumlarından disiplin veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olanlar söz konusu ilana başvuru yapabilirler.

Hangi bölümden mezun olanlar başvuru yapabilir?

1 Arkeolog alımlarında TH sınıfına 5. derece pozisyonu atanacaktır. Temel eğitim arkeoloji bölümü lisans eğitiminin tamamlanmasını gerektirir. Ayrıca kadın ve erkek personel alınacak olup başvuru yapan adayşarın KPSS P3 türünden 70 puan almış olması istenmektedir.

1 Sanat Tarihçisi alımında ise TH sınıfı 5. derece pozisyonu olacaktır. Lisans Sanat Tarihi Bölümünden mezun olan kadın ve erkek adaylar KPSS P3 türünden 70 puan almış olması gerekiyor.

Fatih Belediyesi çalışanlarına işe alım süreci nasıl işliyor?

Adayların, 11 Aralık – Aralık 2023 tarihlerinin ​​arasında gerekli belgeleri şahsen veya 'Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54' adresine şahsen veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca elektronik başvuru formuna gerekli belgeleri ekleyerek son başvuru tarihi içerisinde belediyenin internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Yaşam Haberleri