Müge Anlı'da dehşete düşüren olay! Kayıp kadının akıbeti mavi lolipopla belli oldu: Katili meğer...

ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı'da kan donduran itiraf geldi. Şüpheli kadının kaybı dosyasında gelişmeler yaşanırken sevgilisi H.B.'nın açıklamalarıyla ortalık karıştı.

Müge Anlı'nın programında bomba etkisi yaratan olayın izleri devam ederken kaybolan kadının dosyasında bilinmeyenler çözüme ulaştı. 2017 yılından bu zamana kadar kayıp olan N.Y. dosyasında cinayet, istismar, şantaj durumları yer alırken Müge Anlı programında yaşanılanlara göre 20 yıllık evliliğini, 2010 senesinde bitiren iki çocuk annesi N.Y. boşanma aşamasında olduğu 2006 yılında, erkek arkadaşı H.B. ile Antalya’da, nikahsız beraber yaşamaya başladı.

Müge Anlı'ya katılan Hamsin Ballı, gizemli telefon görüşmelerinden bahsederken kayıp kadının sevgilisi 2017 yılında sevgilisi N.Y.’nin kardeşi olduğunu belirterek ''Aşkım'' hitabı kafaları karıştırdı. Sevgilisinin elinden telefonu alarak F.A. isimli kişinin kendisine küfürler ederek telefonu kapattığını ve o zamandan sonra kadından haber alınamadığı bilgisi verildi.


6 senedir N.Y.'nin yaşadığına dair bilgiye sahip olmadığını belirterek Hasi Ballı, kaybolmasından F.A'yı sorumlu olduğunu istismara uğradığını düşündüğünü açıkladı.

GİZEMLİ PERDE ARALANDI

Gelen bilgiler üzerine N.Y.'nin 2017 tarihiyle beraber Antalya'dan Sakarya'ya gitmesiyle F.A ile sık telefon görüşmelerinin olduğu kısa süre sonra telefonun tamamen kapanmasıyla o bölge üzerinde aynı tarihte F.A.'nın da yer aldığı bilgisine ulaşıldı. 

Yaşam Haberleri