Meteoroloji Şok Uyarısı: Yumurta Büyüklüğündeki Dolu Toplarıyla İlgili Korkunç Gerçek! Cam Pencere Diken Üstünde!

Meteoroloji uyarıyor: Yumurta büyüklüğünde dolu yağışı! 5 il ve çevresi için şiddetli yağış ve sağanak uyarısı. Tedbirinizi alın, camlarınızı koruyun! Sel baskınlarına karşı dikkatli olun.

Kuvvetli Yağış ve Dolu Uyarısı: 5 İl ve Çevresi Hazırlıklı Olmalı!

Meteoroloji Genel Merkezi (MGM), 5 il ve çevresinde kuvvetli yağış ve dolu beklentisi olduğunu duyurdu. Vatandaşların ani hava değişikliklerine karşı tedbirli olması gerekiyor. Yaz aylarında sıcak hava bekleyenler dikkat! Arabalarınızı ve pencerelerinizi koruyun! Şiddetli dolu yağışı geliyor.

Sıcak Hava Bekleyenlere Dolu ve Sağanak Yağış Uyarısı!

Meteoroloji, sıcak hava bekleyen bölge sakinlerine dolu ve sağanak yağış uyarısında bulundu. 5 il ve çevresinde sağanak yağış ve dolu tehlikesine karşı önlem alınması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sel baskınlarına karşı da dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. Bu illerde yaşayan vatandaşlar, kış mevsimine hazırlıklı olmalıdır.

Sıcak Havalar Geride Kalıyor! Meteoroloji Uyarıyor

Temmuz ayında sıcak havaların tadını çıkarmayı bekleyenlere kötü bir haber var. Meteoroloji, 5 il ve çevresinde yaşayanlara tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Öğleden sonra sağanak yağış ve dolu bekleniyor.

5 İlde Dolu ve Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji, bugün öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m²) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu. Ulaşımda aksamaların yaşanabileceği konusunda da vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

Yaşam Haberleri