Kurtlar Vadisi hayranlarını yıkan haber! Resmen küle döndü

Bir zamanların efsana dizisi Kurtlar Vadisi'nin hayranlarını üzen haber geldi. Sevilen sahnelerinden olan tarihi kıraathane de çıkan yangın sonucu büyük hasarlar oluştu.


Türk Televizyon tarihinin en çok ses getiren yapımlarından olan Kurtlar Vadisi'nde yer alan kıraathane alevlere teslim olurken Maltepe'nin Yalı Mahallesi'nde yer alan kıraathanede saat 09.00 sıralarında yangın çıktığı görüldü. Nedeni araştırılmaya devam etmektedir.

Dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirirken, kıraathanenin üst kısmında kalan iki kişi kendilerini dışarı attı. Olay yerine polis ekipleri ve itfaiye ekipleri gelirken yangını döndürmek için çalışmalar başlatıldı. Çatısının bir tarafının çökmesiyle büyük çapta hasar oluştuğu görüldü. Dumandan etkilenen iki kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak çıkan yangın çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

TARİHİ KAHVEHANE
Yangın sabah sularında çıkarken neden çıktığı ise bilinmemektedir. Mustafa Gökçen, "Burası tarihi bir kıraathanedir. Eski Rumlardan kalma bir kahvedir. Çatıdan çıktığı söyleniyor yangının" ifadelerini kullanarak bilgilendirdi.

Yaşam Haberleri