KPSS'den 65 puan alan üniversite mezunları dikkat! O belediye memur alımı yapacak

Niğde Keçikalesi Belediyesi, lisans derecesine sahip ve 65 KPSS puanına sahip adaylar için Zabıta Memuru alımı ilanını yayımladı. İlanın ayrıntıları haberde bulunabilir.

Belediyeler, memur alımı ilanlarına devam ediyor. Son gelen ilana göre Keçikalesi Belediyesi, 30 Ekim 2023 tarihinde bir memur alımı ilanı yayımladı. Niğde'de hizmet veren Keçikalesi Belediyesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Zabıta Memuru alımı yapacak.

Zabıta Memuru Alımı İlanı Hakkında Detaylar

Keçikalesi Belediyesi, Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceden bir kadro için kadın ve erkek adaylar arasından Zabıta Memuru alımı yapacaktır.

Adaylardan Aranan Şartlar

Zabıta memuru alımı için adaylardan lisans seviyesinde eğitim almış olmaları beklenmektedir. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca belirli niteliklere sahip olmaları gerekecektir.

KPSS Şartı

Başvuran adaylardan, 2022 yılında yapılan KPSS'de en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. Bu puan, Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden alınmış olmalıdır.

Eğitim Şartı

Adayların, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi programlarından birinden lisans derecesine sahip olmaları gerekmektedir.

Mesleki Şartlar

Erkek adayların en az 167 cm, kadın adayların ise en az 160 cm boyunda olmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamaları şartı aranmaktadır.

Başvuru Süreci

Adaylar, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak, istenilen diğer belgelerle birlikte 11 Aralık 2023 ile 14 Aralık 2023 tarihleri arasında (09:30-16:30 saatleri arasında) Keçikalesi Belediyesi, Selçuk Mahallesi Vatan Caddesi No:2 adresine şahsen başvuruda bulunmalıdır.

Daha fazla bilgi için ilanın tam metnine göz atabilirsiniz.

Yaşam Haberleri