Kimlik numaranızı ezberleme biçiminiz zekanızı gösteriyor! Böyle ezberleyenler en zeki kabul ediliyor

TC kimlik numarasını ezberleme şekli hangi zeka türüne sahip olduğunuzu ortaya koyuyor. Özellikle bellek ve analitik zeka alanlarında yüksek yeteneği gösterdiği dikkatleri çekti. İşte o zeka türleri ve detaylar...

Zeka türlerinin farklı bir kombinasyonuna sahip olunurken dil yeteneği bulunanların yanı sıra kimisi ise matematiksel düşünme konusunda üstün tutulur. TC kimlik numarasını ezberleme yeteneği bazı insanların özelliklerini ortaya koyuyor. İşte ezberleme şekline göre zeka türleri haberimizde yer almaktadır.

3+2+2+2+2

Dışa dönük olmalarıyla bilinirken herhangi bir toplulukta en popüler hale gelen yokluğu hissedilenlerdir. Liderlik özelliklerinden ötürü kolayca etkileri altına alınırken iletişim kurdukları kişi veya kişileri iyi anlayarak motive eder.

4+4+3

Zeka türüne sahip olanlar her şeyin bir nedeni olurken neden sonuç ilişkisiyle sorunları çözüme götürüyor. Kendi bedenlerine önem veren ve ruhlarını besleyen özelliklere sahiptirler.


4+3+2+2

İçsel zekası olan ve kendini iyi tanıma becerisi olurken önemli kılan beceri-hedef uyumudur. Başladıkları işte başarılı sonuç almak için uğraş verirken kendi davranışlarını, sosyal etkileyiciler ile birleştirerek yorum yapılır.

3+3+3+2

Bu zeka türlerine sahip olanlar müzikal zekası güçlü olurken ritimleri ve sesleri düşmede oldukça iyidirler. Komposizyon ve performansta fazlasıyla iyidirler.

2+3+2+2+2

Mantıksal olarak hareket ederlerken net bir kişiliğe sahip olduklarından ötürü belirsizlikler kötü olarak etkiler. Aynı zamanda yetenekli ve pratik insanlar olurken sıklıkla en yeni fikirler bu zeka türlerine sahiptirler. 

Yaşam Haberleri