Kiğılı tişört, Paşabahçe ürünleri geliyor! BİM 17-18-19-20 Ağustos aktüel indirimi!

BİM, 16 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni indirim kampanyasını duyurdu. Mutfak eşyalarından giyime, elektronik ürünlerden ev ihtiyaçlarına kadar birçok kategoride cazip fırsatlar sunan BİM, tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi ile hitap ediyor.

BİM, 16 Ağustos 2024 itibarıyla başlayan yeni indirim kampanyası ile geniş ürün yelpazesini cazip fiyatlarla sunarak, müşterilerine kaliteli ve ekonomik alışveriş fırsatları vaat ediyor.


PAŞABAHÇE ÜRÜNLERİNDE KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR

Mutfakların vazgeçilmezi Paşabahçe ürünleri, BİM indirimleri kapsamında uygun fiyatlarla satışa sunulacak. Bardak, tabak ve saklama kapları gibi birçok üründe büyük indirimler yapılacak.


SENNA TELEVİZYONLAR İLE GÖRÜNTÜ KEYFİ

Ev sineması deneyimini uygun fiyatlarla yaşamak isteyenler için Senna televizyonlar da indirimli olarak satışa sunulacak. Gelişmiş özellikleri ve şık tasarımları ile dikkat çeken bu televizyonlar, uygun fiyatları ile bütçenizi zorlamadan evinizde kaliteli bir izleme deneyimi sunacak.


TEKNOLOJİ MERAKLILARINA GPS TAKİP CİHAZLARI

Araç takip sistemlerinde indirim fırsatları sunan BİM, GPS takip cihazları ile teknoloji meraklılarına hitap ediyor. Güvenliği ön planda tutarak seyahatlerinizi daha kontrollü hale getirecek bu cihazlar, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

BİM,16 Ağustos 2024 diğer katalog ürünleri ise şu şekilde;






BİM, 16 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak bu indirim kampanyası ile alışveriş severlere hem kaliteyi hem de uygun fiyatı bir arada sunmayı hedefliyor. Kampanya süresince stoklarla sınırlı olan ürünler, tüketiciler tarafından yoğun ilgi görecek gibi görünüyor. BİM'in indirimli ürünlerini kaçırmamak için 16 Ağustos tarihinden itibaren mağazaları ziyaret etmeyi unutmayın!

Yaşam Haberleri