Kaşar peyniri, süt, yoğurt indirimli fiyatta! BİM 25 Mayıs aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yüzde 50 indirim başladı! İndirim festivalini kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Bu hafta BİM marketlerinde alışveriş yapacaklara müjde! 21 Mayıs Salı günü geçerli olacak olan indirimlerle, süt ve süt ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatları sizleri bekliyor.

BİM'in sunduğu indirimli ürünler arasında öne çıkanlar arasında Dost markalı ürünler bulunuyor. Yoğurt, peynir ve diğer süt ürünleri, cazip fiyatlarla raflarda yerini alacak.

Özellikle, 5 kg'lık Dost yoğurt gibi büyük ambalajlarda sunulan ürünler, hem ekonomik hem de pratik bir seçenek sunuyor. Ayrıca laktozsuz yoğurt gibi özel ihtiyaçlara yönelik ürünler de indirimde. BİM'in sunduğu indirimli ürünler arasında öne çıkanlar arasında Dost markalı ürünler bulunuyor. Özellikle, yarım yağlı 5 kg Dost yoğurt 147,50 TL, 750 gr laktozsuz yoğurt 28,50 TL ve Dost az yağlı bidon yoğurt 2 kg ise 59,50 TL gibi oldukça uygun fiyatlarla sunuluyor.


Peynir severler için yarım yağlı dilimli tost peyniri 184,50 TL, yarım yağlı eritme peyniri 197,50 TL ve lor peyniri 47 TL gibi indirimlerle raflarda yerini alacak. Ayrıca, labne krem 89,50 TL gibi cazip bir fiyatla sunuluyor.Bu indirimlerle, alışveriş bütçesini korurken kaliteli süt ve süt ürünlerine erişim sağlamak mümkün olacak. Ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için BİM marketlerinde bu fırsatı kaçırmamak önemli.

21 Mayıs Salı günü BİM marketlerine uğrayarak, bu büyük indirimlerden yararlanabilir ve alışveriş keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz!

Yaşam Haberleri