Kahveyle suyu karıştırıp sürmek saçtaki o sorunu söküp alıyor! Ev yapımı doğal tarif ile o sorun ortadan kalkacak

Saç bakımı için tercih edilen doğal karışımlara bir yenisi daha eklendi. Kahveyi su ile karıştırıp saçınıza sürdüğünüzde inanamayacağınız sonuçlar ile karşılaşacaksınız. Su bardağının içerisinde 2 yemek kaşığı kahveyi koyarak karışım yapın. İşte kimsenin inanamadığı yararları...

İnsanların olmazsa olmazı ve dış görünüş olarak en çok dikkat edilen saçlar için çeşitli bakım yolları vardır. Erkek ve kadınlar saçlarının her zaman güzel gözükmesini isterler. Cansız saçlar için çözüm arayanlara ise mucizevi yöntem geldi. Bir çok boya içerisinde sadece kimyasal barındırırken bazıları ise doğallığını görüntüsünden belli eder. Bu nedenle saç boyamak için tercih doğal boyalardan yana kullanılıyor.

Kahve ile nasıl saç boyanır sorusuna yanıt geldi. Beyaz saçların gitmesi için bir kaç kullanımdan sonra sonuç gözle görülür şekilde etkileri yaşanıyor. Kahve sert olmalıdır o yüzden filtre kahve, kavrulmuş ya da esperesso bir türk kahvesi seçmelisiniz. Saç kremi Havlu Lavanta Yağı isteğe bağlı olarak malzemeler üzerinde değişiklikler yapılabilir.

Lavanta yağı güzel koku vermesinden ötürü tercih edilirken gerekli olan bir malzeme değildir. Önemli olan ürün kahvedir.


TARİF

Kahve yapar gibi hazırlıklar yapılırken kahvenin kıvamının koyu olacağı için bir bardak suyun içerisine 2 yemek kaşığı kahve koyarak hazırlanır ve şeker ilavesi yapılmaz. Kahve piştikten sonra soğumaya bırakılır.

Soğuyan kahve suyunu kaba aktararak 3 yemek kaşığı saç kredi eklenir. Saçlarınıza masaj yaparak her bir noktasına eşit olacak şekilde sürülerek 1 saat beklemeye alınır. Sadece su ile durulama yaparak kuruduktan sonra şampuan ile yıkayabilirsiniz. 

Yaşam Haberleri