İzmir'in Bornova, Gaziemir, Buca ilçesinde yaşayanlar şanslı! Şaşırtan liste ortaya çıktı

İzmir'de yaşamak istiyorsanız muhtemelen kendinize şehrin en ucuz bölgeleri hangileri diye soracaksınız. Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in en uygun ilçeleri listelendi. İşte detaylar..

Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir, turizmi ve en büyük ihracat limanı olarak bilinirken önemli bir sanayi ve aynı zamanda ticaret merkezi, zengin tarihi ve kültürüyle öne çıkmaktadır. İzmir'e taşınmak isteyen veya İzmir'de yaşayan herkes kendine şu soruyu sorar: "İzmir'in en ucuz ilçesi hangisi?" İşte bu sorunun yanıtı..

TÜİK'in yayınladığı daire satış raporuna göre İzmir'de kasım ayında toplam 5 bin 105 konut satıldı. İzmir'de satılan konut sayısı Türkiye'nin yüzde 5,5'ine ulaştı. İzmir'de ekim ayında 192 5 bin konut satıldı.

İzmir in en ucuz ilçeleri ile ilgili yapılan araştırmalar karşılık olarak hazırlanan bir raporda 4 ilçe hakkında detaylı bilgilere yer verildi. İşte, İzmir in en ucuz ilçeleri:


1.Bornova

Bornova, İzmir'in en ucuz semtlerinden biri olup hızlı gelişme potansiyeline sahiptir. Uygun fiyatlara konut bulmak mümkün.

2.Gaziemir

İzmir'in Gaziemir ilçesinin hemen hemen her yerinde ygun fiyatlı evler bulabilirsiniz. Bu ilçe kiracıların da gözdesidir.

3. Buca

Buca, İzmir'in en ucuz semtlerinden biri ve uygun fiyatlı konut seçenekleri sunuyor.

4. Karabağlar

 Oldukça uygun kira fiyatları ile Karabağlar, İzmir'in en ucuz ilçelerinden biridir.

Yaşam Haberleri