Hilal gibi kaşlar, ok gibi kirpikler bu kürle mümkün! Kaş kirpik uzatan muhteşem kürü her gece sürün

Kaşlarınızın ve kirpiklerinizin sağlıklı ve uzun olmasını istiyorsanız bu yöntemler tam size göre! Tüm detaylar haberimizde.

Bu tarifle kirpikleriniz ok gibi olacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAŞ KİRPİK UZATAN SERUM

Kaşların ve kirpiklerin uzun ve sağlıklı olması için birçok doğal yöntem bulunuyor. Kirpik fırçası veya tarağı yardımıyla kirpiklerin günde iki kere fırçalanması gerekiyor. Kirpik fırçanız yoksa bu işlem için bir maskara fırçanızı temizleyerek kullanabilirsiniz. Fırçaya birkaç damla E vitamini damlattıktan sonra kirpiklerinizin daha yumuşak ve kalın görünmesini de sağlayabilirsiniz. Saç bakımında sık sık tercih edilen zeytinyağı kirpiklere de çok iyi gelmektedir. Pamuğun üstünde birkaç damla zeytinyağı damlattıktan sonra kirpiklerin üstüne sürebilir ve beş dakika kadar beklettikten sonra ılık suyla durulayabilirsiniz. 


Bu işlemi dört hafta boyunca veya istediğiniz gibi kirpikleriniz uzayana kadar yapmaya devam edebilirsiniz. Doğal kirpik ve kaş uzatıcılardan biri de vazelindir. Geceleri uyumadan önce kaşlara ve kirpiklere vazelin sürüp sabah ılık suyla yıkayabilirsiniz. Vazelini kirpik fırçasına sürerek kirpiklere de sürebilirsiniz. Kirpiklerin sağlıklı olması için düzenli olarak makyajın temizlenmesi önemlidir. Aynı zamanda makyaj sırasında kullanılan kirpik kıvırıcılar da kirpiklere epey zarar vermektedir. Kirpiklerin kırılmasına ve dökülmesine sebep olan kirpik kıvırıcılardan uzak durmalısınız. Kirpik ve kaşlarınız için evde doğal bir serum da yapabilirsiniz. Bir kabın içine bir çay kaşığı aloe vera jeli, 2 çay kaşığı Hint yağı, 2 tane e vitamini kapsülü koyulur ve karıştırılır. Kulak çubuğuyla kaşlarınıza ve kirpiklerinize bu karışımı 3 gece uygulayabilirsiniz. 

Yaşam Haberleri