Herkes bu ürünü bekliyordu! Sonunda 13 TL'ye satışa çıktı

ŞOK market 16-19 Aralık 2023 tarihlerinde geçerli olacak olan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK markette bu hafta için hazırlanan aktüel indirimli ürünler

ŞOK Market, 16-19 Aralık 2023 tarihlerini kapsayan güncel ürün katalogunu yayınladı ve bu hafta birbirinden cazip fırsatlarla dolu. Kasım ayının son günlerine kadar satışta bulunan indirimli ürünler arasında tekstilden temizlik ürünlerine, teknolojiden ev eşyalarına, mutfak malzemelerinden giyim ve çocuk ürünlerine kadar geniş bir yelpaze sunulmaktadır.

ŞOK'un bu haftaki kampanyasında dikkat çeken ürünler arasında dekoratif yaprak ışık zinciri, otantik metal top, peri led ürünleri gibi ev dekorasyonunu zenginleştirecek ürünler öne çıkmaktadır. Ayrıca, televizyon battaniyeleri, pijama takımları, kalp desenli sıcak su torbaları gibi rahatlatıcı ürünler de fırsatlar arasında bulunmaktadır.


Teknoloji meraklıları için LG 140 ekran 4K UHD Smart LED TV, Altus marka 5 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi, Hoover marka 10 kg çamaşır makinesi gibi büyük ev aletleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Zwilling marka bıçak seti, yapışmaz granit tava, şef bıçağı gibi mutfak ürünleri de dikkat çekici indirimlerle tüketicilere sunulmaktadır.

Yatak alışverişi yapmayı düşünenlere özel olarak Palace marka lüks torba yaylı çift kişilik yatak ve Bambu star marka bonel yaylı çift kişilik yatak gibi seçenekler mevcuttur. Ev işlerini kolaylaştıracak ürünler arasında ise Singer marka 1.0 buharlı kazanlı ütü ve mini el tipi buharlı düzleştirici bulunmaktadır.


Bunun yanında çeşitli dolap ve çekmece düzenleyicileri, çok amaçlı kapaklı kutular, çocuk pandufları, çoraplar, kıyafet düzenleyicileri gibi evinizi düzenlemenize ve güzelleştirmenize yardımcı olacak pek çok ürün de katalogda yer almaktadır.


Son olarak, ŞOK Market'in açılış ve kapanış saatleri, cumartesi günleri hafta içinde olduğu gibi 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Bu avantajları kaçırmamak için 16-19 Aralık tarihlerini takipte kalmanızı öneririz!


Yaşam Haberleri