Her an nişanlanabilir, hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz! Ağustos ayında aşkı bulacak 5 burç belli oldu

Ağustos bu burçlara iyi şanslar getirir ve aşk için kapıları açar. Uzun zamandır beklenen teklif yavaş yavaş gerçek oluyor. Asla olmayacak denilen ilişkiler, birdenbire başlayan bağlantılar... Ağustos ayı içerisinde nikah masasına oturmanın, çünkü hayatınızın aşkıyla tanışmanın işaretleri bunlar.

Yeni ayın etkisi, harikalarını zodyakın on iki takımyıldızına gösterir. Aradığı aşk hayatındaki heyecanı bulamayanlar, Yeni Ay'da adeta yepyeni. Kapılarını aşka kapalı tutanlar, kendilerini tutkulu bir güven ilişkisi içinde bulabilirler.

Sürpriz bir evlilik teklifi, hayatın ortasına yerleşen bir ruh eşi ve rüya gibi ilişkin başlangıcı şeklinde özel hayatla noktalanan bu burçlar, Ağustos ayının en mutlu insanı olarak kabul ediliyor.

BOĞA BURCU


Ağustos ayının en çok şansa sahip olacak olan Boğa, düzen ve otoritenin tadını çıkaracak, aşkı en üst düzeyde yaşayacak. Sonunda hayatları boyunca bekledikleri kişiyle tanışacaktır. Tüm engeller boğalara açıktır. Gerçek aşkı bulduklarına tanıklık etme aşamasına gelir. Yeni ilişkisi patlama yaşayan ve ilişkisi devam eden Boğa bu dönemde sürpriz bir evlilik teklifi alabilir.

ASLAN BURCU


Ağustos ayında mutluluğun zirvesine çıkan bir diğer burç ise kibir, ego ve aynı zamanda da asaletin simgesi olan Aslan'dır. Aslanlar şöhreti ve mücevherleri sever ve aradıkları huzuru bulurlar. Ağustos ayında aşkla gülen Aslan, beklenmedik bir evlilik teklifiyle karşılaşabilir. Uzun zamandır kalbinde yeni biri olmayan aslanlar, yeni ilişkilerin başladığı ve evliliklerin başladığı bir dönüm noktası yaşayacaklar.

TERAZİ BURCU


Maceraperest Terazi, hayatı boyunca almış olduğu er kararda dengeyi korumakta ısrar eder ve kesinlikle güvenebileceği bir partner bulacaktır. Onu gördüğünüzde muhtemelen "Ruh eşimi buldum" diyeceksiniz. Yeni Ay, Terazi'ye ilişkilerinde en yüksek noktaya ulaşma şansı verir. Hayatında kimseye lütufta bulunmayan ve uzun yıllar kalbini aşka kapatmış olan Terazi, yeni ayın da etkisiyle aradığı kişiye kavuşacak. Flört Teraziler ise yılın bu zamanında kendilerini bir evlilik kararı içinde bulabilirler.

Yaşam Haberleri