Hem tatil yapıp hem çalışmak isteyenler kaçırmasın! Onlarca alım yapılıyor

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), personel alımı yapacağı duyurdu! Peki başvurular ne zaman? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) yeni personel alımı yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın duyurusuna göre 14 farklı sektörden personel alımı yapılıyor.


HANGİ BRANŞLARDA ALIMLAR OLACAK?

TGA'nın gerçekleştirdiği işe alımlar arasında temizlik personeli, idari işler uzmanı, yönetici asistanı, operasyon destek uzmanı, ürün pazarlama müdürü, fuar yönetimi ve operasyon uzmanı gibi çeşitli sektörler yer alıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarının bulunmaması ve görevlerini sürekli olarak yerine getirmelerine engel olacak sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca başvurulan pozisyonun eğitim şartlarını karşılaması ve belirli düzeyde yabancı dil becerisine sahip olması gerekmektedir. TGA personeli için online başvuru 24 Mayıs 2024 tarihine kadar açık. Başvurular eğitim kurumunun resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Başvuru yapmak isteyen adayların son günü kaçırmamaları önemlidir. TGA çalışanı alımı için son başvuru yaklaşıyor. Bu fırsatın kaçırılmaması için iş arayanların başvurularını zamanında tamamlamaları önemlidir.

Yaşam Haberleri