Ev yapımı hamburger köftesi tarifi! Dışarıdaki 1 menü fiyatına tüm aile doyacak

Evde hamburger yapmak için damak çatlatan o hamburger tarifi.....

EVDE HAMBURGER KÖFTESİ YAPMAK BU TARİFLE ARTIK ÇOK KOLAY!

Dışarıda satılan ve lezzeti oldukça fazla olan hamburgerleri evde yapmak bu tarifle çok kolay olacak. Ustaların sır gibi sakladığı o hamburger köftesinin tarifi ve detayları haberimizde….


EVDE HAMBURGER KÖFTESİ YAPMAK ÇOK KOLAY

Küçük büyük herkesin severek tükettiği köfte için lezzetli bir tarif ile karşınızdayız. Lezzeti ile herkesi etkileyen doyurucu köfteler hemen hemen herkesin en sevdiği yemeklerin başında gelir. Restoranlarda pahalı fiyatlara satılan o hamburgeri evde daha az maliyetine yapmak ve yemek için ise size harika bir tarif hazırladık. İşte detaylar…


İyi br hamburger yapmak için köftesinin de bir o kadar lezzetli olması şarttır. Püf noktalarına dikkat edildiğinde en güzel hamburger köftesini yapmak hiç zor değil. Hazırsanız başlıyoruz….

Malzemeler:

- 600 gram kıyma

- 1 adet orta boy soğan

- 1 adet yumurta

- 2-3 yemek kaşığı galeta unu

- 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

- Tuz

- Karabiber

- Kimyon

Yapılışı: Önce soğanı rendeleyin ama soğanın suyunu iyice sıkın. Soğanlar daha sonra kıyma ile karıştırılır üzerine tuz ve baharatlar eklenir. Yumurta ve galeta unu da eklenen harç iyice yoğurulur. Daha sonra köfteler aynı ölçülerde eşit bir şekilde ayrılır ve yuvarlak şekil verilir. Yapışmaz bir tava seçin ve köfteleri arkalı önlü kızarana kadar pişirin. Pişen köfteler hamburger ekmeklerinin içerisine yerleştirilir ve servis edilir. Afiyet olsun.

Yaşam Haberleri