En yakın tarım kredi marketine koşun! En az 10 tane tuvalet kağıdı aldıracak indirim

Tuvalet kağıdı son dönemde fiyatları en çok artan ürünlerin başında geliyor. Hayatın her alanında gerekli olan tuvalet kağıdının fiyatının düşürülmesi kamuoyunun gündemine geldi.

Tarım Kredi Kooperatifi vatandaşların tüm mutfak ve bakkal ihtiyaçlarını uygun fiyatlı, kaliteli seçeneklerle karşılamalarına olanak tanırken, Tarım Kredi marketleri ciddi indirimler sunuyor.

Kademeli fiyat artışının ardından tarım kredi kooperatif pazarı halkın en popüler alışveriş seçeneklerinden biri haline gelirken, tarım kredi kooperatif pazarı derin indirimler sunmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde tarım kredi kooperatif marketlerinden indirimli fiyatlarla satın almak isteyen vatandaşlara yönelik geniş çaplı bir kampanya açıklandı. Tarım Kredi Kooperatifi duyurduğu kampanya kamuoyunun ilgisini çekerken, Tarım Kredi Kooperatifi Pazarı'nda pek çok ürün uygun fiyatlarla satışa sunuldu.


2 gün süren tarım kredisi fırsatı. Huub desenli 3 parçalı ahşap askı fiyatı 64,90 TL, Blade erkek deodorant fiyatı 72,90 TL, Elite 3 katlı tuvalet kağıdı 16 adet fiyatı 114,90 TL, TK Mikronize Fıstık Ezmesi 400 gr 44,50 TL, 500 gr fiyatla satışa sunulacak. Marmarabirlik Elit Doğal Salamura Siyah Zeytin 72 TL'den satılıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi Piyasasında indirimli ürünler şöyle:

Yaşam Haberleri