Canınız pasta istediğinde pastaneden almaya son! Pastacıların sırrı ortaya çıktı

Evde lezzetli ve sıradışı tatlılar yapmak isterseniz karşınızda herkesin kolaylıkla yapabileceği rulo pasta tarifi var. Bu tarif mutfakta geçirmeyi düşündüğünüz zamanı eğlenceli ve lezzetli hale getirecek.

Rulo kek, pratik olmakla birlikte lezzetli bir tatlıdır. Davetlerde ya da özel günlerde verilebilecek bu pasta, tüm misafirlerinizi memnun edeceğinden emin olabilirsiniz. Yapımı kolay rulo pasta tarifi haberimizin detayında..

Klasik tatlı tariflerinden sıkıldıysanız bu rulo pastanın tarifi tam size göre. Hem göze hem de damağa ziyafet veren bu tarifle sofranızı şenlendirin. Malzemelerinizi hazırlayın ve tarifinize başlayın. Misafirlerinize hediye edebileceğiniz kolay ve etkileyici bir tarif arıyorsanız bu rulo kek tarifinden başkasına bakmayın. Adım adım rulo pasta yapmayı öğrenin.

Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler:

3 yumurta

2 bardak şeker

1 paket kabartma tozu

1 bardak un

2 paket vanilin

600 ml süt

1 yemek kaşığı nişasta

1 yemek kaşığı tereyağı

Birkaç muz

1 paket krem şanti


Hazırlanışı:

Vanilya ve tereyağı dışında olan tüm malzemeleri bir tencereye ekleyin ve karıştırarak kaynatın. Kaynayınca vanilyayı ve yağı ekleyip ocağı kapatın. Yumurta ve şekeri derin bir kbın içinde karıştırın.

Unu, vanilyayı ve kabartma tozunu ekleyin ve karıştırın.

Hamuru, pişirme kağıdıyla kaplı bir fırın tepsisine ince olarak yayın. Önceden 170 dereceye ısıtılmış fırına atın ve 12 dakika pişirin.

Kek piştikten sonra fırından çıkarın. Krem şantiyi üzerine sürün. Daha sonra üzerine dilediğiniz meyveleri yerleştirin. Ruloya sarıp soğumaya bırakın.

Bu rulo kek tarifini kullanarak özel günler veya davetler için mükemmel bir tatlı yaratabilirsiniz. Bu tarifle mutfağınızda harika bir şeyler yaratabilir ve bunu sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yaşam Haberleri