Bu karışımı gece sürüp yatan sabaha 10 yaş gençleşiyor! Kırışıklıkları mercekle bakan bile göremeyecek

Doğal yağlarla cildinizde ki kırışıklığa son! Bu karışımı gece sürüp yatan sabah gençleşmiş şekilde uyanıyor. Doğal yağlarla cildinizde ki koyu lekelere, kırışıklığa artık son. İşte detaylar.

Kolajen miktarı azaldıkça ciltte zamanla kırışıklıklar meydana gelir. Kırışıklıkları engellemek ve hücreleri yenilemek için doğal yağlarla cilt bakımınızı yapabilirsiniz.


DOĞAL YAĞLARIN MUCİZESİ

Cildinizdeki kırışıklıklar ve çizgiler sizi mutsuz ediyor olabilir. Fakat doğru bir cilt bakımı ile doğal yağlar kullanarak cildinizi genç gösterebilirsiniz. Bu yağlar sayesinde cilt hücrelerinizi yenileyerek kırışıklıklarınızı önler ve cildinizi daha genç göstermenizi sağlar.

KIRIŞIKLIKLARI AZALTAN DOĞAL YAĞLAR SIRRI

Sarkma, koyu cilt lekeleri, ince çizgiler, kırışıklıklar yaşlanmanın belirtileridir. Erken yaşlanmayı önlemek ve canlı bir cilt için düzenli bir bakıma ihtiyaç vardır. Birçok yaşlanma karşıtı olan ürünleri kullansanızda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Limon yağı, tatlı badem yağı, avokado yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, kuşburnu yağı, üzüm çekirdeği yağı, arfan yağı gibi doğal olan yağları rutin bakım haline gelerek kullanırsanız kırışıklıklarınıza elveda diyebilirsiniz.

DOĞAL YAĞLAR VE YARARLARI

Limon yağı: C vitamin kaynağıdır. Koyu lekeleri açar cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Antioksidan etkisi sayesinde cildi arındırır. Sivilce, akne ve siyah nokta gibi sorunlara çözümdür.


Tatlı badem yağı: Cilt ve saç bakımında tercih edilen bir yağdır. E vitamin bulunduran bu yap cildi besler, onarır. Cildi sıkılaştırır botoks etkisini gösterir. Bilhassa göz çevresinde etkilidir ve kırışıklıkları azaltır.


Avokado yağı: Kuru ciltlerin dostudur. A vitamini içerir. Cildinizi nemlendirir. Pul pul dökülmeyi önler. Cildi sıkılaştırır ve kırışıklığı engeller. Güneş ışınlarının cilde zararını önler. Haftada birkaç kez uygulamanız gerekmektedir.


Hindistan cevizi yağı: Cildin nem ihtiyacını karşılar. Pul pul dökülmesini önler ve kırışmasını engeller. Güneşin zararlarından korur. Cilt bakımınızın son aşamasında bu yağı kullanabilirsiniz.


Zeytinyağı: E vitamini içerir. Ciltteki tahriş ve kızarıklarını önler. Cildi nemlendirir. Cildin genç kalmasını sağlar. Temiz cilde uygulayınız gece boyunca etkisini gösterir.


Kuşburnu yağı: A vitamini içerir. Cildi nemlendirir. Cildi genç ve canlı görünmesine yardımcı olur.


Üzüm çekirdeği yağı: E vitamini içermektedir. Hücreleri yeniler. Kırışıkları azaltır ve ciltte dolgunluk verir. Doğrudan cildinize uygulayabilirsiniz. Temiz cildinize birkaç damla yağı masaj yaparak uygulayın. 10-15 dakika bekletin.


Argan yağı: Cildi nemlendirir. Sarkan ciltler için etkili çözümdür.


Bu doğal yağları düzenli bir şekilde kullanarak cildinizi besler, kırışıklıkları azaltabilirsiniz. Cilt bakımınızı rutin haline getirmeniz gerekmektedir. Sayesinde genç görünüme sahip olacaksınız.

Yaşam Haberleri