Bu illerde yaşayanların nevri dönecek! Pazartesi'ye kadar kıyamet gibi olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumuna ilişkin uyarılar yapıldı. O illerde yaşayanları etkileyecek hava sıcaklıklarında sert düşüş yaşanacağı açıklandı. İşte o iller ve hava durumu detayları...

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen tarafından yapılan son dakika açıklamasında İstanbul ve çevre illerde sağanak yağış beklendiği haberi verildi. Sağanak yağış ne zaman gelecek, hangi illeri etkileyecek sorularına yanıt arayanlar için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı belirtildi. Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarıyla beraber Eskişehir, Çankırı, Kütahya çevrelerinde de yerel olmak üzere gök gürültüsü ve yağış beklentileri oluştu. Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, bu hafta aşırı sıcakların son bulacağını ve 7-8 derecelik düşüş yaşanacağı bilgisi verildi.


EYLÜL EKİMDE HAVA SICAKLIKLARI BELLİ OLDU

Bu sene yazın biraz uzun süreceğine değinen Şen, Ekim ortasına kadar yaz olabileceğine dair tahminlerini yaptı. Aşırı sıcakların olmayacağını fakat tatil yapılabileceğine değindi. Kışın ise ılık geçeceği beklenirken bu sene yağışların pek olmayacağı gibi kuraklığın bizi beklediğinin altını çizdi. 

Yaşam Haberleri