Bir dediği diğerini tutmayan burçlar! Onlara güvenmek için yıllar geçirmek gerekiyor!

Astrolojiye inananlar için bir kişinin burcu onun özelliklerini yansıtabilir. Açık ve kesin işaretler var gibi görünse de tamamen tutarsız işaretler de var. Burada birbiriyle uyumsuz olan ve evlenmeyi düşünenlerin dikkatle düşünmesi gereken üç burcu tanıtacağız.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu en tutarsız olan burçlardan biridir. İkizler burcu iki yüzlü olmalarıyla ve aniden fikirlerini değiştirmeye eğilimli olmalarıyla bilinir. 


Bu burçtan biriyle evlenirseniz kendinizi sürekli güvensiz hissedebilirsiniz. Bir gün tutkulu ve kendini adamış biri, ertesi gün soğuk, mesafeli görünebilir. Bu çelişki ilişkilerde sürekli sorunlara neden olabilir.

YAY BURCU

Yay burcu insanları özgürlüğü seven grubun üyeleridir. Onlar için bağlılık duygusu sıkıcı hale gelebilir. Bu burçtan biriyle evlenirseniz her zaman macera ve heyecan arıyor olabilirsiniz. 


Yay burcu bazen gereksiz riskler alır ve sorumluluktan kaçma eğilimindedir. Bu sorunlara ve aynı zamanda anlaşmazlıklara neden olabilir.

BALIK BURCU

Balık burcu insanları çok duygusal ve aynı zamanda hassas olabilirler. Sonuç olarak sürekli değişiyor ve tutarsızlar. Bir gün size olan sevgilerini itiraf edebilirler ama ertesi gün tamamiyle soğuk davranırlar. 


Balık burcu insanları gerçek duygularını ifade etmekte zorlanmalarıyla tanınırlar. Bu durum evlilikte güven sorunlarına yol açabilir.

Bu işaretlerin varlığı karmaşık bir evlilik hayatına yol açabilir. Ancak bu karakterlerin çelişkilerini telafi edecek başka özellikleri de var. İlişkideki zorlukların üstesinden gelmek için bu özellikleri de göz önünde bulundurarak kararlar vermek ve iletişim kurmak önemlidir. Burçların yalnızca bir rehber olduğunu ve kişiliğinizi belirleyen tek faktör olmadığını unutmayın.

Yaşam Haberleri