BİM Salı'dan Cuma'ya indirim tufanını başlattı! Un, bulgur, süt ve daha nicesi indirimde

BİM bu haftaki indirimli ürünlerini sıraladı. BİM'den müjde var! 10 Ekim Salı ve 13 Ekim Cuma günleri için dev indirimli katalog yayınlandı. İşte, konuya ilişkin detaylar…

Evini ve dolabını düzmek isteyen vatandaşlara BİM marketten Müjde geldi. Birçok üründe dev kampanya oluşturuldu. Vatandaşlar BİM marketin önünde kuyruğa tutuldu. Kataloğu görenler şaşkına döndü. Ataloğa gören vatandaşlar BİM Marketin çevresine Akın etti. Birçok ürün Bim markette dev indirme Tutuldu. 10 Ekim Salı ve 13 Ekim Cuma katalogları birçok vatandaşı mutlu etti.

Yeni haftanın BİM Aktüel ürünleri dev indirimlerle belli oldu. Salı ve cuma günleri indirimli bir şekilde birçok ürün tarafından satışa çıkarıldı. Tüm hafta 10 Ekim ve 13 Ekim arasındaki aktüel ürünlerde dev indirimler belirlendi. Birçok kullanışlı ve elverişli ürünler Bim aktüel'in yerini aldı. Salı gününden itibaren birçok ürün dev indirimli bir şekilde vatandaşın hizmetine sunulacak. Yiyecek ve içecek grupları arasında belirlenen Tüm indirimli ürünler vatandaşları şaşkına çevirdi. Bulunduğumuz haftanın Cuma günü ise gelecek olan tüm indirimli ve aksesuar ürünler spor kıyafetler, kitaplar, oyuncaklar ve spor malzemeleri olarak vatandaşların satın almasını bekliyor. Vatandaşlar BİM market önünde kuyruk oluşturdu. Salı gününün aktüel ürünler kataloğundan neler yer alıyor? 10 Ekim Bim markette yer alacak aktüel ürünler hangileri?

BİM'DEN AKTÜEL ÜRÜN MÜJDESİ

BİM market aktüel ürünlerinin müşterilerin görmesi için satışa çıkarmadan önce kataloğunu yayınladı. BİM Marketin aktüel kataloğunda bu hafta salı gününden itibaren Danone çilekli yoğurt 13,50 liradan, içim yarım yağlı sandviç ve toz peyniri 1000 gramı 155 liradan satışa çıkarıldı. 1 litrelik Pınar kefiri ise 27,50 liradan ve Levent börek 400 gramı ise 59,50 liradan raflardan müşterileri bekliyor. Cuma gününde ise içecek ve yiyecek kategorilerinde de birçok ürün bulunmakla beraber spor malzemeleri, spor kıyafetleri bilgi kitaplar ve birçok oyuncak müşterilerin ilgisini ve satışını bekliyor. BİM'in online Market bölümünde ise siparişler verilerek Bu ürünler temin edilebilir. Kemerli masaj aleti 449 lira, boks torbası 229 lira, yarım fermuar polar üst 149 lira, eşofman altı kadınlar için 89 lira. Tüllü kadın tayt 105 lira, yüksek tabanlı kadın spor ayakkabı 229 lira, çocuk spor ayakkabı 199 lira, kız ve erkek çocuk terlikleri 37,50 lira iken çizgili ve kalpli pijama takımı 179 lira. Ayrıca ayakkabı kutusu 37,50 lira. Erkek terlikler ise BİM Aktüel kataloğunda 42,50 liradan satışa sunuluyor. BİM market ayakkabı bağcığını da unutmadı, ayakkabı bağcıkları ise 9,50 liradan satışa çıkarıldı. Beretta karakterini tamamlamak isteyen vatandaşlar ise 32,50 liradan vereye sahip olabilir.





Yaşam Haberleri