Baş belası sivrisineklerden kurtulmanın doğal yolu! Bir daha yanınıza yaklaşamayacaklar

Sıcak yaz günleri ile içimiz ısınırken bir yandan da sivrisinekler artmaya başladı. Bu artış gecesinden gündüzüne kadar her alanda bizleri rahatsız ederken sinek koruyucu spreylerini sıkarak kendimizi de sevdiklerimizi de zehirlemekteyiz. Zehirlememek ve sivrilerden kurtulmak için işte doğal yöntemler…

Yaz aylarındaki sıcaklık her geçen gün artarken sivrisinek kovucu spreylerine hem para vererek hem de kendimizi zehirleyerek büyük tehlikelere giriyoruz. Ortamdaki sivrisinekleri kovmak için öldürücü kimyasallar yerine doğal yöntemleri tercih etmemiz mümkündür. Teras, balkon, cam kenarları ya da bahçe gibi yerlere sizlere sunacağımız doğal yöntemleri kullanarak sivrisineklerden kurtulabilirsiniz.


Lavanta Kokusu

Lavanta birçok böceği kovduğu gibi doğal sinek kovucusudur. Lavanta yağı içerek ürünler kullanarak yaşam alanınızdaki tüm sinekleri kovabilirsiniz. Sivrisineklerin ısırmış olduğu yerleri iyileştirmek için rahatlatıcı bir etkisi bulunan lavanta yağı özellikle de çocuklar üzerinde kullanmak için güvenlidir. Lavanta yağını ısırığın üstüne sürdüğünüz takdirde kaşıntılar ve kızarıklıklar azalacaktır.

Yaşam Haberleri