Araç sahiplerine sonunda şans güldü! Bunu yapanlar 100 TL'lik bedava yakıtı havada kapacak

Akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere yükseldiği bu dönemde, araç sahipleri için kötü haberler arasında Akbank'tan müjdeli bir haber geldi. Akaryakıt harcamalarıyla köşeye sıkışan bireysel müşterilere destek olmak amacıyla özel banka, yepyeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'de devam eden Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik göstergelerin etkisiyle artan akaryakıt fiyatları, araç sahiplerini zorluyor. Akaryakıt zamlarına eklenen KDV zammıyla birlikte 36 TL'yi aşan fiyatlar, bütçeleri zorlayan bir durum yaratmıştır.

Ancak, Akbank'ın özel bir kampanya düzenlemesi, araç sahipleri için sevindirici bir haber olmuştur. Akbank, müşterilerine yönelik yeni akaryakıt kampanyasıyla, akaryakıt harcamalarında tasarruf etmelerine olanak sağlamaktadır. BP ile iş birliği yaparak düzenlenen bu kampanya kapsamında, Akbank müşterileri, Axess kartlarıyla BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt harcamalarında para puan hediyesi kazanacaklardır.

400 TL AKARYAKIT HARCAMASINA 100 TL 


Kampanya detaylarına göre, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak dördüncü 400 TL'lik akaryakıt harcamasına 100 TL tutarında para puan hediyesi verilecektir. Bu sayede müşteriler, akaryakıt alışverişleriyle birlikte ekstra bir avantaj elde edecek ve bütçelerini biraz daha rahatlatacaklardır.

Akaryakıt kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, Juzdan uygulaması veya bankanın SMS kanalı aracılığıyla başvuru yapabileceklerdir. SMS ile katılmak isteyenler, bankaya kayıtlı cep telefonu numaraları üzerinden "bp" yazıp 4566'ya kısa mesaj göndermeleri yeterli olacaktır.

Yaşam Haberleri